Ultima actualizare: azi, 21:27

Naţionale

Tânăr din județul vecin dat în urmărire internațională pentru tentativă de omor

Un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din județul vecin este dat în urmărire internațională pentru tentativă de omor. Persoanele care îl văd sau au informații despre individ sunt rugate să sune de urgență la 112.

Pop Dragoș Daniel are domiciliul în Sighetu Marmatiei din județul Maramureș, și a fost dată în urmărire internațională pentru fapta: tentativă de omor.

Tribunalul Maramures a dispus, miercuri, arestarea preventiva a individului pe o durata de 30 de zile pentru comiterea infractiunilor de tentativa de omor si lovire si alte violente. Acesta este, deocamdată, de negăsit, fiind, astfel, dat în urmărire internațională.

5 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Urate is treburile astea.
    Oricum il prinde ca unde dreaq sa se duca? Dic ala!

  2. 😒😒😒 Răspunde

    Nu va alarmati. Deja e dus demult in Anglia. Mandria tarii, crema diasporei, ce mai! Se umfla colectia de dosare penale la baiat, nimic nou. Ceva normal pentru zona. Zici Borsa sau Viseu si ai zis tot!
    A fost bătaie sălbatică în stradă la Sighetu Marmației. Sursele noastre spun că s-au folosit răngi. Doi tineri au ajuns pe mâinile medicilor, unul dintre aceștia fiind în stare foarte gravă. Curios este faptul că deși au trecut câteva zile de la momentul agresiunii, suspecții sunt în libertate. Ba unul dintre ei ar fi părăsit teritoriul României! Chiar despre acesta sursele noastre spun că ar mai avea probleme cu legea, dar de fiecare dată ”scăpa basma curată”. Cu sau fără sprijin, am putea spune noi.
    Cei doi tineri din Ferești au fost atacați în stradă și loviți fără milă cu o rangă, spun sursele noastre. Unul dintre ei, angajat al unității spitalicești din Sighet, a suferit leziuni grave la nivelul capului. A fost dus la Spitalul Municipal Sighet, de unde a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Medicii îl vor supune se pare unei intervenții chirurgicale complexe. Celălalt tânăr a fost și el rănit. A rămas fără mai mulți dinți în gură, maxilarul rupt dar și o mână ruptă.

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ba da ii nebunie in Maramures…..Parca ii Mexic. Sper sa ii dea vreo 10 ani minim la bulangiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.