Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Transurban Satu Mare trage un semnal de alarmă: parcările ilegale blochează traseele autobuzelor!

Transurban Satu Mare a făcut un apel important către șoferi și locuitori, în această dimineață, subliniind impactul negativ al parcărilor neregulamentare asupra traficului și a serviciilor de transport în comun.

Parcările neregulamentare, în apropierea stațiilor de autobuz, sunt identificate ca fiind o sursă majoră de probleme, generând întârzieri și situații neplăcute pentru șoferi și pasageri. Compania a subliniat necesitatea de a respecta regulile de parcare și de a evita blocajele care îngreunează accesul autobuzelor la stații.

Apelul vine în contextul în care se observă tot mai des practici neregulamentare, ceea ce afectează nu doar transportul public, ci și siguranța și fluiditatea traficului în general.

8 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Transurban să își vadă de treaba și să nu se lege de parcările ilegale!!! Sa se lege de primarul orașului care a desființat sute de locuri de parcare pentru tâmpenia asta ordinară de pietonală!!!

    • Sâcă Răspunde

      Te știam om serios.. de ce nu intri la subiect , mai ales că problema este destul de serioasă . bineînțeles dacă banda ta este cea de…. biciclete

    • Norick Răspunde

      Inainte de toate , tu sa cauti un alt nickname hotomanule. Asa furi si din magazin ? Manca-te-ar jaru’ 😛 🙂

  2. Dragomir Răspunde

    In carp 2 sute de masini parcheaza aiurea . Politia ce face ??? N-aveti nevoie de bani ?? Cate o amenta de 1000-1500 ron si in 2 luni va fi ordine .

  3. danciu viorel Răspunde

    Cartierul Carp II e cel mai dezordonat si cel mai aglomerat cartier din satmar . Fiecare lasa masina unde vrea …..pe nimeni nu-l intereseaza nimica . Politia nu cred ca are curaj sa umbla pe acolo …..e teritoriul manelistilor bogati cu niste bolizi de zeci de mii de euro.

  4. Chiș Luca Răspunde

    Dacă am avea și noi poliție locală care să-și facă și treaba … Ce fain ar fi!
    Noi avem doar niște gardieni publici incompetenți care nu-și cunosc atribuțiile și legislația națională, conduși de un pensionar special și doi directori habarniști, plătiți cu salarii babane!

  5. George Pisleag Răspunde

    Norick precis tu ești un bou meltean venit de prin București cu tot cu obiceiurile de acolo. Sigur ești ofticat că n-ai tramvaie pe care sa le blochezi. Jeg borat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.