Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

VIDEO. Adrian Cozma, desemnat candidat al PNL la șefia Consiliului Județean Satu Mare

Conducerea Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare l-a desemnat vineri, 1 martie, pe Adrian Cozma drept candidat al partidului la președinția Consiliului Județean Satu Mare. Anunțul a fost făcut vineri seara, în cadrul unei conferințe de presă.

Adrian Cozma a declarat că își asumă această responsabilitate și a subliniat faptul că ,,votul fiecărui sătmărean contează”.

,,Cred că este o responsabilitate și un moment în care, în 9 iunie, sătmărenii pot alege un parcurs al dezvoltării pentru județul Satu Mare. Îmi asum această responsabilitate de a veni în fața sătmărenilor cu soluții și cred că cel mai aplicabil și cel mai bun mesaj în momentul de față este că votul fiecărui sătmărean contează. Fiecare ne dorim să avem un act medical de calitate, spital modernizat, drumuri de calitate, turism și ne dorim să se dezvolte economia în județul Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

El a mai precizat că primarii liberali au arătat că sunt oameni gospodari, iar acum este momentul ca județul Satu Mare să aibă o administrație liberală.

,,Primarii liberali, președinții de Consilii Județene liberali au fost cei care au căutat investiții și dezvoltare. Sunt mândru că am alături de mine cei mai gospodari oameni din județul Satu Mare, cei mai gospodari primari. (…) Cred că este șansa județului Satu Mare ca în 2024 să dăm o administrație liberală”, a spus Adrian Cozma.

Fiind întrebat de o eventuală alianță, Cozma a spus că PNL este deschis la discuții.

,,Ne dorim o alianță pentru județul Satu Mare, invităm toate forțele politice la discuții serioase și nu la cacealma sau bârfe. Alianța o facem în jurul unui proiect. Viitoarea conducere trebuie să se bazeze pe încrederea a cât mai mulți sătmăreni pentru că până la urmă pentru ei construim. Trebuie să ieșim din acest întuneric în care ne aflăm de 34 de ani”, a declarat Cozma.

La finalul conferinței, Adrian Cozma a mai spus că sondajul arată că ,,PNL poate câștiga Consiliul Județean și singur, dar suntem deschiși la o alianță”.

El a mai ținut să transmită un mesaj actualului președinte al CJ Satu Mare: ,,Sunt singurul candidat care poate să-l bată pe Pataki Csaba și asta o știe și dânsul”.

El a acuzat PSD-UDMR că a dorit să îl pună candidat pe fostul prefect Radu Bud, pe care l-a numit “speculant imobiliar”.

“Pentru o susţinere mai largă ne dorim o alianţă. Candidatul Alianţei trebuie stabilit de către un sondaj, de către sătmăreni. Candidatul trebuie stabilit în mod transparent, nu în jurul unor interese, a unor grupuri sau persoane. Indiferent cine va fi interesat, PNL va face o alianţă”, a mai spus Cozma.

El a explicat că nu a fost stabilit un candidat la primărie deoarece în următoarele două săptămâni vor avea loc întâlniri politice, astfel că această candidatură ar putea fi asumată de alt partid.

 “Sunt mulţi primari din PSD care îşi doresc o astfel de alianţă, care nu îşi doresc o bătălie cu PNL. În PSD sunt şi oameni patrioţi, şi oameeni dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă la nivelul adminsitraţiei judeţene şi locale. Evident că mă bazeze pe votul acelor patrioţi din PSD care nu au nicio vină că, vremelnic, conducerea lor are alte interese decât cele ale sătmărenilor”, a mai spus acesta.

Cozma a explicat că este foarte important să reuşească să spargă “bariera votului etnic”, cum a reuşit Ilie Bolojan în Bihor, care este votat de foarte mulţi maghiari.

Întrebat dacă are şi el o propunere din partea PSD, cum PSD-ul la propus pe fostul prefect Radu Bud, Cozma a afirmat: “PNL nu intră în această cacealma. Eu, dacă totuşi nu se doreşte o astfel de alianţă, îl aştept pe preşedintele PSD, la bătălie. Aşa le stă bine bărbaţilor. Dacă suntem preşedinţi de partid şi ne umflăm în stânga şi în dreapta, să candideze, să ne confruntăm, şi să vedem cum stau rezultatele. (…) Eu ştiu că oamenii politici îşi asumă bătălii, şi nu trimit săgeţi, iepuraşi, delfini la înaintare”.

 

 

38 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ați pierdut proștilor.

    • Dinu Răspunde

      Succes mult, Satu Mare are nevoie de oameni harnici, oameni de acțiune cu viziune sănătoasă și proiecte viabile!
      Turism, cultură, sănătate, infrastructură, investiții majore cu locuri de muncă bine plătite și fără nepotisme și pile pe criterii diverse, cu oameni bine pregătiți profesional ptr posturi de mare răspundere! Se poate și trebuie făcut mai bine, sătmărenii merită mai mult, județul nostru trebuie să devină atractiv ptr tineri mai ales, să nu fie obligați să migreze spre Cluj, Timișoara sau Europa!!!

      • Fakt Răspunde

        Tu crezi ce vb? Asta o sa te rezolve sigur :-))…. Realizezi ca vb de un oras de mai putin de 100000 de locuitori.

      • Sebi Răspunde

        Groza tu ești, vezi că ești pe pană cu Loganul de la camera deputaților, dute la vulcanizare!?

    • Alin Răspunde

      Știu și ei!:)))

  2. c-block Răspunde

    Gata mi-am pregatit popcornul si berea ca vine in curand distractia. E clar ca se va alege praful de orice alianta posibila pentru ca e prea mare orgoliul la ambele parti. A se vedea comunicatul liberal. Maine-pomaine va veni reactia social-democratilor. Apoi care crede ca se doreste ceva bun pentru judet se insala. E vorba de cine semneaza si cine dirijeaza banul public. Restul e praf in ochi, petarde si fumigene. Apropo, cu reducerea pretului la acrburanti promisa acum 2 ani cum stam domnule deputat? Nu eu sunt ra. Dumneata ai iesit cu declaratia si ai promis ceva, asa nesilit de nimeni. Asa ca asteptam, dar nu mult ca timpul a trecut deja. Apoi daca nu se va face nimic sa nu cumva sa dati vina pe alegator ca nu va voteaza, bine? Pai de ce daca s-a demonstrat ca e doar gargara politica fara nici o acoperire????

  3. Aspi Rina Răspunde

    Proștii clar o să piardă și vor câștiga din nou cei de la UDMR dacă vine și PSD cu un candidat !Ziceau că s-au înțeles pe un candidat comun…Doamne,dă-i românului mintea cea de pe urmă !!

  4. Botiz Răspunde

    Are dreptate Cozma,unde e jmecherasu de Govor,de ce nu candidează împotriva lui?se ascunde după tot felul de combinații și învârteli de parca lumea nu vede.
    2% nu ia nu ia la alegeri,nici psd nu-l voteaza

  5. Beny Kira Răspunde

    Vom castiga si la Santau!

  6. Opinie Răspunde

    Alegerile se castiga in orase . UDMR ARE CELE MAI MARI SANSE, DACA NU SE FACE ALIANTA .

  7. Satmarean Răspunde

    Cozma! Esti un mincinos.
    1. Fii barbat si recunoaste ca ai fost corigent la Forestier.
    2. De ce te ocupi de contrabanda de tigari din Ucraina, cu cereale si cu detergenti tot din Ucraina?
    3. Care e limba ta materna?
    Ai tradat doctrina liberala! Hai Forta Dreptei!

    • Dinu Răspunde

      Cel mai ușor este să calomniezi, să inventezi presupuse acuze la adresa deputatului A. Cozma, care este singurul parlamentar care a făcut, face și v a face multe lucruri benefice ptr sătmăreni. Tocmai de aia devine incomod și i deranjează pe “baronii” obișnuiți cu minciuni și țepe trase statului!

      • Calin Răspunde

        Enumera te rog realizarile lui. Nu promisiunile si vorbele goale, REALIZARILE

      • Ovidiu Răspunde

        Ce anume a facut? Spune-mi niste rezultate concrete. Ca-n afara de gargara ieftina eu nu am vazut mare lucru…

        • Vasy Răspunde

          E genul de om care “tace si face” adica atunci cand face ceva, nu stie nimeni ca nu e laudaros. Na ca am zis-o, ii dai un vot? O… si e foarte optimist si are planuri multe pentru prosperitatea noastra… na acuma ii votul?

          • c-block

            Ce să zic. Ești foarte glumeț așa duminica după masa devreme. Singurul lucru ce îl recomandă este propria dorință de nezdruncinat de a ajunge acolo. Atâta s-a chinuit până a căpătat și postul ăsta de deputat că veșnic ieșea pe locul 2 sau 3 că acum vrea să se pună la adăpost fugind înainte. Cu ieftinirea la carburanți cum stăm? Sau cu prostia de la blocarea Sătmărelului din cauza centurii? Să continui cu promisiunile neonorate? Și dacă va ieși mă gândesc se va permite din nou circulația căruțelor prin oraș, nu?

    • Ciki Cean Răspunde

      Băi “Satmarean”,până chiar și Einstein a rămas corigent,dar a ajuns cel mai mare fizician din lume,așa că nu veni tu cu lăbăreală și cu “forța dreptei”,că poate bețivanul sică mandolină și-o freacă cu stânga nu cu dreapta, n-ai de unde să știi ,numai dacă nu-l ajuți tu când vine pe la Satu Mare.

      • realitatea pentru proști Răspunde

        Auzi tu! Asta cu Einstein a rămas corigent este o poveste fără nici o bază de adevăr. Einstein a fost chiar un elev eminent, a dat bacul la 16 ani apoi admiterea la facultatea de inginerie din Zürich mai repede decât colegii. Drept vorbind a avut ceva greutăți la materiile umaniste dar și acolo a trecut. Singura problemă a avut cu limba franceză și de aia s-a dus la o școală pentru a aprofunda cunoștințele. Dar nu a rămas repetent. Adică a luat materia cu 3 (asta înseamnă după notarea noastră 7).
        Apoi să compari pe Cozma cu Einstein e iar ceva ce nu înțeleg. Tu nu ai simțul realității????
        https://eduline.hu/erettsegi_felveteli/Nem_igaz_a_legenda_Einstein_nem_is_bukott_m_RQ4K3I
        A rosszul sikerült matekdogák után azzal vigasztaljátok magatokat, hogy mindegy, hiszen Einstein is megbukott matematikából? Van egy rossz hírünk: a legendából egy szó sem igaz.
        A “Ma is tanultam valamit” blog cáfolta meg az ismert városi legendát, miszerint Albert Einstein, a világ legismertebb fizikusa gyerekkorában olyan rossz tanuló volt, hogy meg is bukott matematikából.
        Ezzel szemben az igazság az, hogy Einstein világéletében jó tanuló volt, matematikából és fizikából pedig már gyerekként kiemelkedően teljesített. Az viszont igaz, hogy a humán tárgyak, így a nyelvek és az irodalom nem érdekelték, emiatt akadt is egy kis problémája, de ezekből a tárgyakból sem bukott meg.
        Einstein Németországban járt középiskolába, majd 16 évesen, tehát a kortársainál két évvel korábban felvételizett a zürichi műszaki egyetemre, ahová csak azért nem vették fel, mert a francia nem ment neki elég jól.
        Emiatt egy évig járt egy svájci középiskolába, hogy felzárkózzon, a következő évben sikerült is az egyetemi felvételi. Az érettségi bizonyítványában jól látható, hogy algebrából, geometriából és fizikából is hatost, az akkori legjobb érdemjegyet szerzett, franciából pedig hármast. Tíz “tudományos tény”, amit mindenki rosszul tud.

        • realitatea Răspunde

          Nu apucai să caut Wikipedia cu Einstein , să mă dau și eu mare , iar mi-a luat-o înainte Mascăriciul …Na …așa-i când nu percutezi …

          • realitatea pentru proști

            Nu e wikipedia Măscărici. Eu știam asta doar am căutat undeva informația exactă. Unii nu au nevoie să stea pe wiki ca să se dea deștepți. Unii au făcut școală cât tu ai lustruit de mic banca de la birt.

    • Vasy Răspunde

      Hat da ce conteaza cum a vorbit masa, adica doamna masa cu el daca Aditza drago stie sa vorbeste romaneste si intelege la limba?
      Acuma nu fi rau de ce duce tigari, e fumator mare no…
      A fost corigent pentru ca profesorul a fost bulangiu si nu ia dat 5 no…. de ce? Dic ala!

  8. fost penelist Răspunde

    ABIA ASTEPT SA CITESC COMENTARIILE

  9. Vass Răspunde

    Unde ti-s postacii Cozma???????? unde ti-e echipa de postaci? intr-o vreme erati cei mai vocali. acum nici lingaii tai nu mai sunt ce-au fost!

    • Nandor Ioan Răspunde

      “Postacii” lui Cozma nu se iau la tranta cu toti prostii si analfabetii .

      • Nostradamus Răspunde

        După alegeri veți fi foarte-foarte mici. Și în scor dar și ca și glas. Atunci vom vedea cine și unde vă mai bagă. Cu toate prostiile făcute cu mănuța voastră așa nesiliți de nimeni decât poate de UE începând cu tâmpeniile lui Cîțu la care deputatul din articol a făcut campanie din greu. Oamenii sper că nu uită asta. Pe plan local estimez că penele pierde locul de deputat în favoarea PSD și foarte posibil al AUR. Au destui susținători prin zona Oașului, numai să vină acasă la vot. Nu că mă încântă, din contră dar asta-i realitatea la zi. Iar USR dacă prinde max. un loc de deputat e superbine. Dacă UDMR reușește să facă o campanie bună este posibil să fure încă un loc de deputat, deci să aibă 3 deputați în județ. Așa că asta ce se petrece e gălăgie fără noimă.

  10. SupoziThor Răspunde

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  11. Bogdan Andrisca Răspunde

    Panait, esti o mizerir!

  12. Vasile Bud Răspunde

    Adrian, te sustin. Eu si toata familia mea!

  13. 🦁 Răspunde

    Fraților uităm un lucru !
    adrian cozma a fost mereu invinsul la municipiu sigur o sa câștige județul acuma!!! Eu am rămas liberal , dar ce văd eu acuma sunt 80 % pdl!!! Nu consider că băiatul asta ar trebui să fie președintele PNL Satu Mare
    Sper după alegeri să vadă lumea și să fie exclus, altfel va candida la parlamentare
    cozma să îți fie rușine!!!asta o să ți-o spun și în față

  14. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Dikkk az a nagyfeju Viktopras mindig ott kell legyen a fekete pofajaval minden kepen? mint a parizsi tejfeltorony, ott diiszeleg 🤔

  15. c-block Răspunde

    Vă rog ca după primele alegeri să publicați și atunci videoul când se explică ăăăăăăăăăă de ce au luat așa puțin ăăăăăăăă. Sunt curios câți vor mai fi atunci prin poze. Probabil mai puțini.

  16. Maci Laci Răspunde

    ….

    • #### Răspunde

      Maci Laci,stai linistit.Oricum ,toţi maghiarii din Szatmár îşi bagă **** în gura ta de opincar împuţit.

  17. Vasy Răspunde

    Felicitari si la mai mare!

  18. Lili Răspunde

    A început lupta pentru locul 2 și medalia de argint? 🤔

  19. Bia Răspunde

    Parcă îs toți la o înmormântare

  20. Marius Groza Răspunde

    Hai Radu Bud!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.