Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Cinci băieți s-au născut în 29 februarie la Spitalul Județean Satu Mare! Vor avea aniversarea o dată la patru ani

Spitalul Județean Satu Mare anunță cu bucurie nașterea a cinci băieți, în data de 29 februarie 2024, în cadrul secției de Obstetrică-Ginecologie. Acești nou-născuți aduc o notă specială, urmând să-și sărbătorească ziua de naștere o dată la patru ani, conform calendarului bisect.

Într-o coincidență admirabilă, toate fetițele au preferat să mai aștepte o zi înainte de a veni pe lume. Astfel, cinci familii din Satu Mare se pregătesc să își sărbătorească copiii într-un mod unic, adaptându-se unui calendar de naștere mai puțin obișnuit.

Prin aceste nașteri, cinci nou-născuți sătmăreni se alătură celor aproximativ 12.600 de români și celor 4,1 milioane de oameni din întreaga lume care își sărbătoresc ziua de naștere o dată la patru ani. Fenomenul nașterilor în data de 29 februarie este unul destul de rar, statistic vorbind, având o incidență de aproximativ una la 1.461.

„5 băieți s-au născut ieri 29 februarie 2024 în unitatea noastră, hotărâți să-și sărbătorească ziua de naștere din patru în patru ani. Fetițele au preferat să mai aștepte o zi. Știm că ele iubesc să fie sărbătorite.

Astfel, cinci sătmăreni s-au alăturat celor 12600 români și celor 4,1 milioane oameni din întreaga lume care își sărbătoresc ziua de naștere o dată la patru ani. Incidența ca o persoană să se nască în 29 februarie este de una la 1461. Felicitări familiilor și ursitoare generoase copiilor”, transmite Spitalul Județean Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. c-block Răspunde

    Felicitări! Dar vedeți că mâine este încă ziua de naștere a fosilei umblătoare Iliescu la care i-a expirat viza de intrare în Iad. Știți voi ăla care a avut cu un mandat mai mult decât permite legea. Trimiteți-i ceva odă din partea mea. Ooo, dă-l în ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.