Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Adrian Cozma, la Turț: O comună în dezvoltare. Au fost investiți milioane de euro

Prezent la Turț, președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, a declarat că localitatea din Țara Oașului se află în plină dezvoltare și că au fost investiți milioane de euro pentru ca tinerii să își poată construi viitorul în zona în care s-au născut. În cadrul unui eveniment la care a participat și primarul comunei Turț, Ioan Irime, cetățenii au fost asigurați că localitatea va continua să se dezvolte.

,,Turț e o comună în dezvoltare, un loc unde orice tânăr își poate construi viitorul. Milioane de euro au fost investiți în creșterea calității vieții”, a declarat Adrian Cozma, care a precizat că ,,toată Țara Oașului poate arăta așa cum arăta această frumoasă comună”

Primarul Ioan Irime, a vorbit despre proiectele realizate în ultimii ani în Turț, dar și despre investițiile care vor urma în comună.

,,În mandatul acesta am făcut 15,5 kilometri de modernizare drumuri, lucrăm la Casa de Cultură care până în septembrie trebuie să fie finalizată. Avem în lucru primăria, prin GAL (Grup de Acțiune Locală – n.red.) am folosit fondurile europene să dotăm primăria. Avem în lucru cinci proiecte pe Ministerul Mediului, unul este gata, e făcută recepția, iluminatul public. Avem cinci stații de încărcare pentru mașini electrice. În legătură cu străzile care nu au canalizare și apă: am făcut un proiect de 5 milioane de euro pentru a putea rezolva integral această problemă”, a spus Ioan Irime, primarul comunei Turț.

 

10 comentarii

  1. Adrian Pașca Răspunde

    Adisor, ne-am facut bagajele si ne mutam la Turt.

  2. Vasy Răspunde

    Amu eu nu inteleg, Adi asta o baut palinca inainte de vorbit sau dupa ce a vorbit?

  3. Beny Kira Răspunde

    Ne ataca pesedistii!

    • De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

      Nu te-au servit cu palincă și ai rămas pe sec? Săracul de tine! 😵🥴😉

    • Sebi Răspunde

      Vă ataca Radu Bud din interiorul PSD….ai vrut să zici!:))))

  4. 🦁 Răspunde

    Da tu de ce ai nevoie ADI pedelistule ca am înțeles de ce are nevoie comuna aceasta

  5. Irimuș Răspunde

    Drumul spre Băile Turț a fost făcut în batjocură!

  6. USR căcat Răspunde

    Cozma ii un USR.ist = un popo cel puțin că și #rezist așa se comportă.

  7. Unul Răspunde

    As asculta un discurs fara hartie scrisa de la acest Horvat Alexandru. Greu leaga cuvintele si acelea … vai de …voi PNL. Vine ziua judecatii , vreau sa scriu ,vine votul !

  8. Sebi Răspunde

    Știu și eu că se aproprie începutul sfârșitului,promit marea cu sarea,nu că sătmărenii ii vor penaliza rău,pe lângă faptul că PSD nu a dat mâna cu el,îl mai așteaptă și cei vechi din PNL la colț să îi de-a la rotul,grele vremuri vin peste șoriceii ăștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.