Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

”Bunul samaritean”. A ajutat un bărbat beat să se ridice, apoi i-a furat banii și telefonul

”Bunul samaritean”. Un individ a ajutat un bărbat beat să se ridice, după care i-a furat banii și telefonul și s-a dus la un bar să-și sărbătorească reușita. Totul s-a petrecut în municipiul Carei din județul Satu Mare, iar individul a fost trimis acum în judecată.

Potrivit informațiilor PortalSM, profitând de faptul că un bărbat se afla căzut la pământ și sub influența băuturilor alcoolice, individul l-a ajutat să se ridice de jos și l-a așezat pe o bancă, timp în care i-a furat telefonul mobil și un portofel care conținea suma de 3800 lei.

Victima a declarat că după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar a vrut să meargă la locuința mamei sale, doar că s-a dezechilibrat și a căzut, iar din acel moment nu își mai amintește nimic. Abia după ce a ajuns la mama sa, aceasta din urmă a observat că nu mai are asupra sa telefonul și portofelul cu cei 3800 de lei și cardurile bancare. Ulterior a fost contactat telefonic de către persoane care s-au prezentat a fi de la Jandarmerie și de la Poliție, comunicându-i că a fost găsit un portofel cu datele sale, un telefon și o sumă însemnată de bani.

Fiind audiat, hoțul și-a recunoscut fapta, declarând că în timp ce se afla în incinta unui bar din municipiului Carei a observat o persoană căzută în apropierea acestui bar din cauza consumului excesiv de alcool. A ajutat-o să se ridice, i-a căutat în buzunare și a găsit astfel un portofel și un telefon. În portofel se afla o sumă mare de bani, aproximativ 4000 de lei, iar după ce a luat banii din portofel l-a aruncat într-o pubelă din apropiere. A mai precizat că o parte din bani i-a cheltuit la bar pentru a-și achiziționa băuturi alcoolice.

Individul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.