Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Sătmărenii nu mai au răbdare! Plimbări pe noua pasarelă pietonală, chiar dacă nu a fost deschisă oficial

Mai mulți locuitori din municipiul Satu Mare au fost surprinși, astăzi, în timp ce se plimbau pe noua pasarelă pietonală din oraș.

Deși structura încă nu a fost inaugurată, curiozitatea și nerăbdarea i-au determinat pe sătmăreni să exploreze noul punct de atracție al orașului. Mulți dintre ei au decis să se plimbe pe pasarelă, să admire peisajul și să își facă poze, chiar dacă aceasta nu a fost încă deschisă publicului. Unii mai îndrăzneți au mers chiar mai departe și au traversat pasarela, ignorând faptul că încă nu s-a permis traversarea ei.

Pentru a evita eventualele riscuri și probleme de siguranță, este recomandată plimbarea pe pasarelă doar după finalizarea lucrărilor și după deschiderea oficială.

19 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Sincer nici nu mă mir. Toată lucrarea s-a tărăgănat nepermis de mult.

  2. Chiș Luca Răspunde

    Dacă avem gardieni publici plătiți să doarmă în izmene…

  3. Vasy Răspunde

    Aici e vorba de “tupeu si smekerie” nu “curiozitate si nerabdare”. Interesant ca sunt surprinsi cu spatele ca sa nu se stie cine au fost :-))

  4. Vizionaru Răspunde

    Ce sa facem, Gaborică vrea sa o deschidă electoral! Vopsita in verde cu șuruburi rosii! Putoare udemerista pana mai ieri spuneai ca totul e in grafic! Acum ce probleme mai sunt iar au aranjat alții sa nu primesti vreun aviz?Hai papagalule măcar in 15 Martie plimba husarii pe pasarela și in parcul central!

    • Norick Răspunde

      Da’ unde vezi tu suruburi rosii hombre ?? (eventual ruginite… :-P)
      Banuiesc , ca tie si viata te doare… 😀

    • Românurile Răspunde

      Vizionaru, cred ca furi curent.Una este anunțul portalului și tu ești pe lângă subiect.

  5. Malus Răspunde

    A fost doar un exercițiu, isteților… 😁😂😂

  6. 🤣🤣🤣🥴 Răspunde

    Mâine o să iasă primăria cu un comunicat și va zice că în weekend s-a testat pasarela la rezistență iar în curând se va da în folosință. Când asta? Fiți cuminți copiii și aveți puțintică răbdare. Ce folos are pasarela asta inutilă, doar pentru puturoșii de la palat să meargă mai ușor la shoping, dacă nu se predă cu mare tamtam cum se cuvine în campanie, nu? Mamă câte trebuie să vă explice omul.😵😉🤣 Votați P.A.R.T.I.D.U.L. că de nu vă ia naiba!!!

  7. _ Răspunde

    Ce de lume ingrijorata. :-))

    • aiai Răspunde

      După vot vom vedea cine va fi îngrijorat. Că mai e puțin și tot orașul va fi șantier cu proiecte neterminate dar care ar trebui să fie recepționate de mult.

      • USR căcat Răspunde

        Încet se termină. Când a fost PSD PNL pe la putere în judet nu au început nici măcar un proiect ,doar promisiuni si atât. Mie îmi place de ungurii ei măcar au făcut treabă încet și sigur.

        • aiai Răspunde

          Ce să spun. Te ulțumești cu puțin. Pentru că vezi tu toate acele investiții pe care i le atribui nu sunt ale primăriei și făcute de guvern (gen varianta de ocolire). Toate investițiile fără nici o excepție, absolut toate investițiile locale stau în coadă de pește și cu termenul depășit mult de tot.

  8. Just_A_Silent_Observer Răspunde

    Eu sper din tot sufletul ca comentariile de mai sus sunt create de niste boti! Nu pot sa accept ca exista niste indivizi la acest nivel de gandire…!

  9. GB Răspunde

    Faptul că se derulează investiții în Satu Mare sau aiurea e un aspect pozitiv, dar nu cu orice preț (a se citi “Nu tocat de bani publici ce par a fi cu dedicație”!). După care justificativ te și lauzi cu aceste “realizări” mizând pe faptul că cetățenii sunt “proști”. N-or fi ei de specialitate, dar doar proști nu sunt+societatea civilă are niște specialiști. Vezi exemplul din filmare-https://youtu.be/2wcctqwxLio?si=tudrmwtrqDCIVFlK
    Și rezultatul e lamentabil, slab, prost de te face să-ți explici incompetența cum am sugerat la început, sau chiar asta e valoarea lor, vorba românului :”Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul”.

    • BGL Răspunde

      Cu pistele am făcut eu câteva reclamații, atât la primărie cât și la IJP.
      Răspunsul lor este strigător la cer!
      Eu reclam că aceste piste NU respectă legislația în vigoare și nici normativele în construcții, iar ei îmi răspund baliverne!
      Ar trebui să acționez în instanță primăria și să cer instanței să oblige primăria să revină la starea de drept, adică să desființeze acele porcării care nu fac niciun bine nimănui! Dar pentru asta e nevoie de bani, pe care nu-s dispus să-i arunc!
      Ar trebui să facem un ONG pentru protecția cetățenilor împotriva abuzurilor autorităților, care să adune bani din donații și din contribuții și să acționeze în interesul cetățenilor! Altfel, suntem condamnați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.