Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Tinere talente! Copii din Satu Mare, în lotul național de dans după două premii câștigate

Două tinere talente din Satu Mare, Ariana Fușle și Cezar Fania, ambii în vârstă de 8 ani și elevi la Loga Dance School, au adus acasă mândria și succesul după ce au obținut premiile 3 și 5 la Campionatul Național de Dans Sportiv pe secțiuni 2024, desfășurat în perioada 2-3 martie la Sala Sporturilor din Târgu-Mureș.

Performanțele lor remarcabile le-au garantat un loc în lotul național de dans, unul dintre cele mai mari succese pe care le pot obține în acest domeniu. Sub îndrumarea antrenoarelor Ingrid Vonhaz și Loga Hajnalka, cei doi tineri dansatori au demonstrat nu doar talent și abilități impresionante, ci și o dedicare și o pasiune extraordinare pentru arta dansului.

Atât Ariana, cât și Cezar au visuri mărețe în lumea dansului, însă nu se rezumă doar la atât. Cei doi se antrenează intens pentru a ajunge acolo unde și-au propus, iar premiile recente sunt dovada clară în acest sens.

„Ariana și Cezar se antrenează și câte trei ore pe zi. Sunt foarte pasionați amândoi de ceea ce fac. Suntem foarte mândri de ei și îi susținem pe deplin”, au mărturisit părinții celor doi pentru pentru PortalSM

Campionatul de la Târgu Mureș a oferit o scenă impresionantă pentru prestații de excepție, atrăgând atenția publicului cu numeroase momente memorabile. Dansatorii din întreaga țară au concurat în secțiuni standard și latino-americane, evidențiind diversitatea și calitatea nivelului competiției. Succesele obținute la aceste competiții subliniază creșterea și importanța dansului sportiv în România, transformând țara într-o forță notabilă în acest domeniu la nivel internațional.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.