Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

În ce stare se află acum fetițele spălate cu șampon pentru ovine. Rămân internate în spital

Cele două fetițe, în vârstă de 2, respectiv 5 ani, care au fost duse de urgență la spital după ce au fost spălate cu șampon pentru ovine rămân internate, potrivit informațiilor PortalSM. Fetița de 2 ani a fost deja transferată la Pediatrie, în vreme ce micuța în vârstă de 5 ani rămâne pe secția de terapie intensivă. 

,,Cazurile de intoxicație cu substanțe organofosforice au răspuns foarte bine la tratamentul și îngrijirile acordate pe secția ATI. Pacienta mai în vârstă a fost transferată zilele trecute în stare mult ameliorată pe secția Interne pentru supraveghere și tratament, iar mama fetelor este externată în stare foarte bună. Ea rămâne să însoțească fetița de 5 ani pe ATI care este detubată, conștientă, mănâncă bine, se joacă și urmează să fie transferată la Pediatrie în 24-48 de ore. Fetița de 2 ani a fost transferată deja în stare mult ameliorată la secția Pediatrie”, potrivit informațiilor PortalSM.

Cele două fetițe au ajuns la spital la sfârșitul săptămânii trecute, după ce au fost spălate cu soluție folosită pentru tratamentul ovinelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.