Ultima actualizare: azi, 16:11

Naţionale

A omorât un câine și a crezut că va scăpa. Judecătorii l-au condamnat cu executare!

Un bărbat dintr-o comună din Mureș a fost condamnat la închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, după ce a omorât un câine pe un câmp, informează Digi24.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au demarat cercetări la data de 3 martie 2023, după ce au fost sesizați cu privire la uciderea unui exemplar canin, rasa metis de Labrador.

Urmare a activităților specifice, de urmărire penală efectuate, polițiștii au identificat persoana, și anume un bărbat de 38 de ani, din comună Pănet, stabilind că, la data de 22 februarie 2023, acesta a dus animalul pe un teren viran din extravilanul localității Berghia, unde l-ar fi lovit de mai multe ori cu un obiect contondent, provocându-i leziuni incompatibile cu viața.

Bărbatul a fost condamnat definitiv la 1 an și 9 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție.

„La data de 25 aprilie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Band au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu Mureș, pe numele unui bărbat de 38 de ani, din comuna Pănet. Cel în cauză are de executat o pedeapsă de 1 an și 9 luni închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr. 205/ 2004 privind protecția animalelor”, a informat vineri Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș.

6 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Da, omoratul potaielor la tine in curte si vanzarea de urzici sau ghiocei la marginea drumului sunt prioritatile numarul unu in Romania si astia sunt infractori deosebit de periculosi care trebuie plasati neaparat in parnaie. Dic hei! Nu stiu de ce ma mir!

    • @Vasy Răspunde

      @Vasy, analfabet ai fost, analfabet vei crăpa. Nici articolul nu au reușit să-l asimilezi pe hard? L0-a dus pe un câmp departe de casă și l-a omorât în bătaie. Asta se cheamă cu intenție. Așa sper că vei crăpa și tu. Nu meriți mai mult. Fiecare societate se definește funcție de cum se manifestă față de animale, față de cei cu dizabilități și aș mai putea continua. Mă bătea gândul să te întreb dacă ai citit “Micul prinț”, dar repede mi-a trecut gândul. Eventual întreabă de la un prieten ca la concursurile de la teve ce a spus vulpea micului prinț vizavi de relația omului cu animalele domesticite. Eu cred că dacă nevastă-ta nu stă drepți și nu execută ce poruncești o pocnești așa tradițional, nu? Dikk hei nenorocitule. Ai tupeu să cauți scuze pentru un fapt penal?????

    • Vasy GUNOIUL Răspunde

      Ești un CĂCAT frustrat pentru că nu ai suflet! Cu ce ți-a greșit bietul animal? Ești fix ca și criminalul animalului!

      • @ Răspunde

        Nu e vina lui că părinții în loc să dea banii la școală i-au băut pe toți la crâșmă. El săracul este efectul fenomenului. Nu are el creier să priceapă. Trist este că sunt prea mulți și mai au și drept de vot.

  2. . Răspunde

    Merita si mai mult!

  3. Altu Răspunde

    Gunoi de Vasy, să ai soarta “potăi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.