Ultima actualizare: ieri, 21:31

Locale

FOTO/VIDEO. PNL și-a depus lista de candidați pentru Consiliul Local Satu Mare

Sâmbătă, 27 aprilie, Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare și-a depus lista de candidați pentru Consiliul Local Satu Mare.

După ce președintele Partidului Național Liberal Satu Mare, Adrian Cozma, a intrat oficial în cursa pentru șefia Consiliului Județean, a venit rândul candidaților PNL la Consiliul Municipal Satu Mare să își depună candidaturile. Ei și-au depus documentele sâmbătă, 27 aprilie, la Biroul Electoral Municipal.

,,Cea mai bună echipă de consilieri locali, cea mai bună echipă de candidați la Consiliul Local Satu Mare, pentru că punem bază pe performanță, pe seriozitate și pe profesionalism. Sădim o speranță în municipiul Satu Mare prin depunerea candidaturilor, un prim pas spre un Consiliu Local echilibrat, care să vină cu soluții, un Consiliu Local din care nu trebuie să lipsească elementul pur românesc și care să țină la valorile noastre naționale. (…) E important să venim cu profesioniști, cu oameni care au demonstrat și în viața particulară, dar și în profesia pe care au practicat-o”, a declarat Adrian Cozma.

Lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Satu Mare:

  1. Elena Ioana Murg;
  2. Victor Ioan Cernea;
  3. Radu Mare;
  4. Ciprian Dan Costea;
  5. Ruxandra Monica Chivulescu;
  6. Iulian Vasile Pfau-Sălăgeanu;
  7. Petruța Oana Gnandt;
  8. Ioana Florentina Chiș;
  9. Petru Claudiu Păcurar;
  10. Nicoleta Anamaria Kichel.

Sâmbătă dimineața, la Biroul Electoral Județean, președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean.


CITEȘTE ȘI:

14 comentarii

  1. Platec Răspunde

    Cine este femeia aia cu mutra de maimuta de langa Cozma?

  2. Beny Kira Răspunde

    Va rog sa nu vorbiti asa despre amanta sefului. Nu este asa de urata!

  3. desmaplan Răspunde

    din ce in ce mai slabi !!

  4. Adrian Albu Răspunde

    Din păcate, sunt toți niște nulități

  5. Vizionaru Răspunde

    Nu are fata de maimuța, este puțin schimonosita deoarece o strângeau pantofii de la ultima liposucție !Tot partidul este alături de săracă Nuți care este o victima a chirurgiei estetice făcută prin garaje, nici aia nu este fata ei reala, este un mesh de silicon care a mai rămas pe stoc de la ultimul film de groaza turnat, ala cu femela Frankenstein …Nici amanta nu mai este, acu e fina, cumătra sau știe dracu cum se mai numește, este soția lui Murg, varu micului Ressler, finu/cumătru/nașu Calaretului! Acu ca se mai impulesc accidental este doar datorită faptului ca acolo la PNL au sediu mic și este înghesuiala ( mulți lingăi) și întuneric (noaptea minții) iar la ședințe toată lumea este surexcitata ( toți vor,dar nu toți au cu ce, pick me, pick me precum minionii) . Nici mă-sa lu ăla de mai sus nu este ca cică nu naște pui vii.Dar cu toate aceste aspecte așa-i ca s-a super reinventat…și este mai fresh decât o fanta uitată in vitrina la magazinul sătesc.

    • florisal Răspunde

      Nu este unul Murg ruda cu Puscas si director la florisal?

      • Mircea Marghitas Răspunde

        Sotul Elenei Marian Murg este nepotul lui Vasile Puscas, patronul Florisal, Puscas mai are un om pe lista PNL, Petrta Gnandt, sotia directorului adjunct de la Florisal.

        • Neagu Răspunde

          Deci inseamna ca mafia FLORISAL este mana-n mana cu PNL

          • c-block

            Gooooood morning Vietnam! Și nu numai PNL. Îi are pe toți la buzunar. Ține minte ca înainte de alegeri în 2012 Coica ce gălăgie făcea ca apoi să tacă instantaneu din gură pe subiect. Ba mai mult a prelungit contractul cu Florisal înainte de alegeri cu încă 5 ani așa din pix! Ce se spune pe timp de campanie și ce vor face ei aleși fiind pe funcție sunt două lucruri absolut diferite.

  6. Vasile Puscas Răspunde

    Alo.Nu va mai tot legati de firma mea.Am si eu nevioia sa bag niste parasute la CL….adevarul este ca,m-am inselat cu Ioana aia chis,ca e parasuta maxim.

    No,da nu-i bai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.