Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Acțiune anti-cerșetorie, la Satu Mare! Amenzi în valoare de 9.100 lei, într-o singură zi

La data de 8 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat o acțiune privind creșterea vizibilității, asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea și combaterea cerșetoriei, în municipiul Satu Mare.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.100 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991R.

9 comentarii

  1. Roberto Răspunde

    Ce solutie buna

  2. MUE Răspunde

    9100/27 = 337.03 RON Amenzi minuscule care oricum nu le vor plati. DE MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII NU S-A AUZIT ? Oricum 95% dintre ei sunt APTI DE MUNCA !!! Dracu sa va ia de TIGANI !

    • Vasy Răspunde

      Ba nu sunt apti de munca! Daca te ia cu greata si ameteala cand mergi la munca ce faci? Nici doctoru’ nu te vindeca!

  3. Don Quijote de Satu Mare Răspunde

    Eu nu știu dar la unii le place să se lupte cu morile de vânt. Să nu cumva să luați niște măsuri eficiente că atunci există pericolul ca să nu mai fie atâția de amendat și de puși pe tren. Voi știți că mâine sunt înapoi la posturi???? Și amenda oricum nu vor plăti că nu-i așa nu au surse oficiale de venituri (de aia cerșesc deștepților) și nici cu executorul nu poți lua banii de pe ei că nu au proprietăți. Dați amenzi în neștire la kilogram fără nici o noimă. Mai țineți minte ce s-a întâmplat în cazul celebru al lui Sandokan acum doi ani? Asta cu largul vostru concurs? Știți voi, ăla cu vreo 75 de amenzi niciuna plătită și a sfârșit să omoară un om ziua în amiaza mare la Casa Albă? No?

  4. H&R Răspunde

    Cum scrie pe un graffiti:
    Amendă+bătaie!

  5. Vasy Răspunde

    O sa plateasca amenzile cand o sa faca plopu’ pere si rachita micsunele, adica la puliver…

  6. Vizionaru Răspunde

    Acum am înțeles de ce era coada la finanțe…plăteau ăștia amenzile!

  7. Ana Răspunde

    Le mai dau uneori mai ales copiilor..dar sunt unii care -s apti de munca si stau la cersit..Statea unul langa Profi si Somesul..in Centrul Nou…in loc sa munceasca..n-avea nici pe dracu..mai apt ca mine…Politia locala sa-i fugareasca..ca altfel ne fugaresc ei pe noi..mai ca nu iti iau geanta din mana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.