Ultima actualizare: azi, 13:17

Locale

APEL. O fetiță (7 ani) din Satu Mare, grav bolnavă, are nevoie de ajutor! Este internată în Italia

O fetiță din județul Satu Mare, grav bolnavă, are nevoie urgentă de ajutorul nostru. Micuța Natalia, în vârstă de doar șapte ani, originară din localitatea Supuru de Jos, a fost diagnosticată cu o boală gravă și se află internată la o clinică din Italia. Costurile tratamentului sunt însă ridicate, iar familia apelează la toți cei care ar putea să întindă o mână de ajutor.

Redăm, mai jos, apelul făcut de familia micuței Natalia:

,,În umbra sterilității unui salon de spital, inima noastră se frânge și se reconstruiește în fiecare zi, odată cu lupta nevăzută, dar simțită în fiecare suflu al micuței Natalia. De 6 săptămâni, zidurile reci ale acestei fortărețe medicale au devenit casa noastră temporară, un sanctuar al speranței și al durerii. În această perioadă, Natalia a traversat un ocean de provocări: Curajul ei a fost pus la încercare în aceasta bătălie, reacțiile au fost intense și dureroase, un coșmar tot ce am trăit.

Este devastator să vezi cum un suflet atât de pur este supus unei asemenea încercări, cum inocența este învăluită în suferință. În ciuda acestui peisaj sumbru, credința noastră rămâne neclintită. Credem cu tărie că suntem însoțiți în această călătorie de o forță mai mare, că undeva, în acest univers vast, există un plan pentru Natalia. Ea este un luptător născut care strălucește chiar și în cele mai întunecate momente.

În această bătălie nu suntem singuri, un gest care ne întărește convingerea că bunătatea umană nu cunoaște limite. Vrem să mulțumim fiecărei inimi care ne-a fost alături, fiecărei gânduri bune care ne-a încălzit sufletele în aceste momente de cumpănă. Împreună, suntem mai puternici, și împreună, vom trece prin această furtună.

Natalia știe că nu e singură în această luptă. Fiecare respirație a ta este o mărturie a curajului și a dorinței de a trăi. Și noi, alături de toți cei care ne susțin, stăm mărturie a iubirii necondiționate și a speranței care nu moare niciodată.

Continuăm să luptăm, să sperăm și să credem. În final, lumina va învinge întunericul, iar suferința va face loc bucuriei. Până atunci, ținem strâns de mâini, cu inimile unite și cu privirea spre cer, știind că, împreună, suntem invincibili!”

Paypal: https://www.paypal.me/Naty88900

Revolut

Beneficiar: Bianca Bîrsan

RO84BREL0005527835320100

Id:biancavfb7

Conturi bancare:

Euro: RO19BTRLEURCRT0488177202

RON: RO69BTRLRONCRT0488177202

SWIFT: BTRLRO22

MAMA – RAIFFEISEN BANK

RON: RO04RZBR0000060017267388

MAMA – BT PAY: 0747.506.264

TATA –  BT PAY 0771.615.319

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.