Ultima actualizare: azi, 11:23

Locale

Bărbat din Satu Mare bătut cu furca pentru că a filmat! Furia l-a orbit pe agresor

Un barbat din localitatea Pomi, județul Satu Mare, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare si la munca neremunerată în folosul comunitatii după ce a lovit o alta persoana cu o coadă de furca.

Victima le-a spus judecătorilor că după ce a coborât din autobuz într-o stație de autobuz din localitatea Pomi, de unde are aproximativ 500 m până la domiciliul său, s-a întâlnit pe drum cu bărbatul care l-a agresat și cu care a avut o altercație verbală. Bărbatul cu care s-a întâlnit pe drum i-a reproșat faptul că l-a filmat, cu câteva zile în urmă, în timp ce se certa cu vecinii. Victima i-a răspuns că poate filma unde dorește, motiv pentru care celălalt bărbat l-a înjurat, apoi l-a lovit cu coada de la o furcă.

Fiind audiat, agresorul și-a recunoscut fapta si a spus că regretă cele făcute. El a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, muncă în folosul comunității și plata sumei de 2.000 lei daune morale.

În acești doi ani, individul va trebui sa respecte o serie de masuri, printre care: sa se prezinte la Serviciul de Probaţiune, sa primeasca vizitele consilierului de probaţiune si sa anunte orice deplasare mai lunga de 5 zile. De asemenea, va trebui sa presteze 30 de zile de munca neremunerata in folosul comunitatii.

Victima a solicitat daune de 5000 lei. Instanta a decis ca victima să primească daune morale de 2.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.