Ultima actualizare: azi, 17:08

Locale

Campania Gemelli a atins un nou nivel. #Șitupoți: Donează pizza și primești 50% reducere!

Campania Gemelli a atins un nou nivel. Au fost oferite 60 de taloane pentru pizza gratuită copiilor care se externează din spital, iar #șitupoți să te alături campaniei. Donează pizza pentru o cauză nobilă și primești 50% reducere! Astfel, nu doar că te bucuri de pizza delicioasă, dar oferi și un motiv de zâmbet celor care au nevoie de el.

,,La Pizzeria Gemelli, credem că fiecare zâmbet contează și fiecare gest de generozitate aduce lumină în viețile celor nevoiași. De aceea, suntem mândri să anunțăm succesul continuu al campaniei noastre #șitupoți, prin care încurajăm toți clienții și susținătorii să se alăture inițiativei noastre de a aduce bucurie și confort celor mai puțin norocoși”, transmit cei de la Gemelli.

În parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, secțiile de Pediatrie și Chirurgie Infantilă, campania Gemelli #șitupoți a atins un nou nivel de impact: au fost oferite 60 de taloane pentru pizza gratuită fiecărui copil care se externează.

,,Acest gest de bunătate a fost posibil datorită sprijinului de neclintit al Spitalul Județean de Urgenta Satu Mare: manager dr. Szatmari Ludovic, Secția Pediatrie și Secția Chirurgie Infantila și Dr. Cristian Rusu și al tuturor angajaților devotați de la spital”, spun reprezentanții Gemelli.

Cum poți contribui?

Este simplu! Când comanzi o pizza de la Gemelli, ai opțiunea să donezi pizza achiziționată către o casă de copii, o familie nevoiașă sau orice cauză nobilă de la inima ta și *primești 50% reducere*.

Comandă acum la numărul *8989, alege să donezi minim 5 pizza și beneficiezi de 50% reducere plus transport gratuit în județele Satu Mare și Maramureș. Anunță-ne cu minim 48 de ore înainte pentru a verifica disponibilitatea, transmit cei de la Gemelli.

De ce #șitupoți?

În fiecare pizza donată se ascunde o poveste de speranță și de solidaritate. Fiecare zâmbet pe care îl provocăm împreună este o victorie împotriva indiferenței. Fiecare moment în care alegem să ajutăm este o dovadă că umanitatea și compasiunea pot triumfa.

Intră acum pe www.pizzagemelli.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.