Ultima actualizare: azi, 18:50

Locale

Satu Mare: Târgul de Paște revine cu o ediție bogată și plină de surprize!

Vizitatorii vor fi întâmpinați cu o gamă bogată de produse locale, de la decorațiuni artizanale realizate manual de meșteri populari, la o varietate de preparate delicioase specifice mesei festive. Atmosfera va fi completată de un decor viu și colorat, specific sărbătorilor pascale.

Cei mici se vor putea bucura de ateliere creative și distractive organizate în căsuța și în curtea iepurașului, amplasate pe platoul de evenimente din Pasajul Corneliu Coposu. Aproximativ 1000 de copii de la grădinițele și școlile din județ s-au înscris deja pentru a participa la aceste ateliere, unde îi așteaptă multe surprize și o întâlnire memorabilă cu iepurașii.

Târgul de Paște este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

Organizatorii invită toți sătmărenii să participe la acest eveniment special, menit să aducă bucuria și magia sărbătorilor pascale în casele fiecăruia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.