Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

FOTO. Masă deosebită de Paște pentru bătrânii centrului sf. Anton din Satu Mare!

La Centrul de rezidență pentru vârstnici ”Sfântul Anton” din municipiul Satu Mare, Paștele catolic a fost sărbătorit într-un mod cu totul special și plin de emoție. Bătrânii aflați în grija acestui centru au avut parte de o masă deosebită și îmbelșugată, care a adus lumina și bucuria în inimile lor.

An de an, acest centru se remarcă prin atenția și respectul deosebit acordat bătrânilor săi beneficiari. În acest context, sărbătorile devin prilej de bucurie și comuniune pentru toți cei aflați acolo. Personalul implicat în îngrijirea și administrarea centrului depune eforturi considerabile pentru a asigura un mediu cald și prietenos, iar mesele de sărbătoare sunt o dovadă elocventă a acestui angajament.

Și la masa festivă de Paște din acest an, bătrânii au avut parte de delicii culinare pregătite cu grijă și atenție. Atmosfera a fost încărcată de emoție și recunoștință, iar fiecare ospăț a adus un zâmbet pe chipurile celor care au avut privilegiul de a participa.

Dar mai presus de bucatele savuroase, ceea ce a făcut ca acest Paște să fie de neuitat a fost modul în care bătrânii au fost tratați cu empatie și respect.

Într-o lume agitată și adesea lipsită de timp pentru cei în vârstă, Centrul ”Sfântul Anton” din Satu Mare reprezintă o oază de liniște și îngrijire, unde bătrânii sunt apreciați și respectați așa cum merită. Paștele catolic a fost doar unul dintre multele momente în care vârstnicii au avut parte de atenție și afecțiune, iar fiecare astfel de experiență adaugă o notă de frumusețe și umanitate în viețile lor.

 

2 comentarii

  1. PortalSM Răspunde

    Si … aia de R… vorbeate cu ei ca si cu niste cirpe, cu care se sterge pe jos.
    Rusine sa va fie, va faceti aici reclama

  2. Satmarean Răspunde

    Pe banii lor . Veterinarul ii trateaza ca pe ,,,,,,,ce a invatat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.