Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Conducerile centrale au decis! Alianţă PSD-PNL la Satu Mare

Conducerile centrale ale PSD şi PNL au decis, miercuri seara, constituirea unei alianţe pentru alegerile locale în judeţul Satu Mare, au anunţat surse liberale pentru PortalSM.

Deocamdată nu s-au stabilit candidaţii, urmând ca această discuţie să fie reluată după sondarea opiniei locale.

Vă amintim că anterior acestei şedinţe PSD a anunţat că îl susţine pe Mircea Govor la preşedinţia Consiliului Judeţean şi pe Radu Roca la Primăria Satu Mare în vreme ce PNL îl susţine pe Adrian Cozma la preşedinţia Consiliului Judeţean. Adrian Cozma a afirmat că este posibil la PNL să nu pună candidat la primărie.

Cel mai probabil urmează să fie făcute declaraţii oficiale pe această temă.

Rămâneţi pe PortalSM pentru a fi la curent cu ce se mai întâmplă.

32 comentarii

  1. c-block Răspunde

    The show most go on! De fapt doar acum începe. Va vedea și Bucureștiul că de ce nu se poate face astfel de alianță pe plan local. Ce știu ei despre orgoliile acestor doi plus că de bine de rău tandemul UDMR-PSD tot timpul a funcționat pe plan local indiferent de cine e la guvernare sus? Așa era și pe vremea PDL. Mi-am luat bere și popcorn așa că băgați la negocieri băieți!!!!! 😮😮😮😮😉😉😉 Sunt curios dacă va ceda careva. Că aici nu e vorba de Firea, alta care sunt sigur că se va răzbuna când va veni momentul, 110%!!!!!! Păpușarii din Bucale cred că facem alianțe cum s-au trasat granițele țărilor din Sahel??????

    • Kuka Răspunde

      Ce ți-am spus?!?
      S-or alia forțat doar-doar vor sparge monopolul udmr, dar nu realizează că nu au reprezentanți viabili ci doar ciurucuri pe care doar proștii le aleg! Ăștia cred că și sătmărenii sunt ușor de cumpărat precum vasluienii, cu un kil de pălincă!
      Cu așa nulități, udmr-ul va fi veșnic stăpân în sătmar!

  2. Sătmărean 1 Răspunde

    I-o băgat pumnu-n gură la Govor !
    Tare înfofonat e, iar se crede D-zeu peste județul Satu Mare !!! Calcă tot în picioare !!!

  3. wow Răspunde

    m..da ce mutra de speriat are cozmalaul,,iar puscariasul din sucur,se crede sefuuut muine..

  4. Codian Răspunde

    Mai exact va fi un USL 2.0 beta version asa dupa 8 ani.
    Macar vor termina proiectul de succes in sistemul de sanatate SM, “achizionarea si punere in functiune masinarie de Șoșonat cizme”.

  5. Alex Răspunde

    Va urma o noua perioadă de stagnare de 4 ani din cauza divergentelor dintre aliații.

    • c-block Răspunde

      Forțarea notei e o tâmpenie monumentală. De aici ne putem da seama că la capitală contează cine este șeful ales și nu contează dacă asta e bine pentru comunitate. Că nu sunt sigur că oricare dintre cei doi din poză ar trebui să fie primar ori președinte peste județ și nu văd cu ce ar putea să mă convingă că posedă calitățile necesare. La ambii.

    • Feri N. Răspunde

      Foarte corect.👍

  6. aiai Răspunde

    Să spună careva la Ciolacu că oamenii locului sunt cam lămuriți de USL, indiferent sub ce formă și cum se cheamă pe moment. Că vedeți voi atunci între 2012-2016 tot Govor era pe cai mari cu pe atunci prietenul Ștef și tot nu a funcționat. Și vreți să funcționeze acum cu Cozma??? Dragoste cu sila???? Mă faceți să râd. Doi miri-cocoși la o singură mireasă??????

  7. Manea Răspunde

    Sunați la Kaufland sa faca stoc de popcorn .

  8. Mortu Răspunde

    Hopa Gaborika și Csabika!

    Cam tremure scheaunul de sub voi. Să vedem cu ce diversiuni veniți te șovinilor.
    La asta chiar nu v-ați așteptat.

    No, numa să se înțeleagă ai noștri până la capăt, ca la cum e românul, parcă văd că iar din interior se va împuții treaba. Bine cu ajutorul UDMR care va căuta să bage zâzanie între ei.

    Hai la Pesta cu voi. Sau poate la buda?

    • Kuka Răspunde

      Greșit!
      Foarte mulți votanți fideli ai pnl-ului VOM vota cu gaborică, nu cu muiepesede!
      Eu unul nici mort n-o să votez cu ciuma roșie, chiar dacă s-a amestecat cu ciuma galbenă! Combinația dă portocaliu, culoarea bășiților securiști!

      • Xyz Răspunde

        @kuka- stai linistit, ca nici ciuma rosie nu va vota “galben” !
        Asa ca scor 1 – 1.
        Cei din Bucuresti nu cunosc specificul local.
        Oamenii de rind, nu liderii, nu au cum sa se imbratiseze acum, dupa ce ani de zile s-au bagat si scos…
        Singura alianta care ar avea ceva sanse, ar fi pentru alegerea presedintelui CJ.
        Avind in vedere structura electoratului in Satu Mare,primarul este ales de lege nu de alegatori !
        Pe de alta , primarului nu ai ce-i reprosa.
        Multi romani il vor vota pe Gabor.

    • Doar o întrebare-două Răspunde

      Numai sa fie roman dar prost nu te supara ai o logica stramba. Ai uitat ce a produs USL???? Zerooooooo. Numai scandaluri si bineinteles ungurii au fost de vina ca nu vor sa voteze prostiile sau proiectele nepregatite, nefundamentate, nedocumentate. Oare de ce? Poate unii nu tin neaparat sa ajunga la parnaie din cauza altora. Variantele cele doua prezentate nici una nu este de agreat. Cei din capitala ar face bine sa nu se bage in teritoriu. Exact cum nici satmarenii nu se baga la ce se petrece cu candidatura sau necandidatura lui Firea. Pentru capitala noi suntem un judet la distanta de distanta, locul unde se agata harta-n cui. Pentru ei Baia Mare sau Satu Mare e totuna. Asa ca va rog frumos. Eu in locul celor doi m-as apleca putin mai atent spre Forta Dreptei ca daca e adevarat vor avea ceva consilieri si s-ar putea sa aiba nevoie de ei daca baga zazanie contra UDMR. Ca fiti fara grija daca se scoate iar placa cu ungurii iar vor fi 4 ani grei. Si cine l-a facut greu????? Nu romanii???? Ca sa nu mai povestesc ca nu cunosc (de fapt nu au asa ceva) ce program propun pentru alegatorii satmareni acesti doi potentiali. Cozma cu pizza si suc la liber la Petea si ore de calarie? De celălalt prefer sa nici nu spun nimic. Numai atentie la clubul de fotbal atunci. Stiti voi de ce zic asta. Inca sunt niste datorii, niste intrebari pe acest subiect care nu cred ca au primit raspuns. Intrebarea este ce vor oamenii. Scandal ori dezvoltare. Ca daca se vrea scandal dati-i inainte fratilor pana-n panzele albe! Apoi sa nu va plangeti. Ungurii oricand sunt subiect disponibil ca sa se dea vina pe ei. Ca numai ei pot fi de vina, noi niciodata. 🤮

  9. Varu Răspunde

    Eu sunt Român,dar vă rog să votați cu UDMR.

  10. Satmarean Răspunde

    Poate ar fi bine o alianta locala P S D – P N L – U D M R >,.Primar P S D , Presedinte consiliu judetean U D M R Viceprimar si vicepresedinte conssiliu jud P N L Vice primar U D M R siVicepresedinte cons jud . P S D .

  11. Miner fruntaș Răspunde

    Deci cam ce vedem în jur acuma asta vom vedea și peste ani și ani, ăștia dacă câștigă nu fac nimic, numa gargară ca pe vremea lui Coi-ca și gașca.

  12. Calin Culcean Răspunde

    Mult succes Mircea Govor!

  13. Mae Răspunde

    Gabor ești în timp să scrii pe toate afișele din Oraș “Satu Mare înainte dar Fără Mine “ Ceaușescu a construit o Țară Și cred ca nu a avut atîtea afișe și publicitate cu el în toată Țara !!!!! Jenant pe ce bani oare ai pus atîta publicitate !!!! ??? Te rog să ieși în față și spune-ne ce ai făcut pe barba ta ,autogara de pe Botizului,ai spart beton bun de pe Botizului !!!!! Ai fost 8 ani primar ?! Ai făcut chiar aproape nimic !!!! O pasarelă ! Ai făcut ce te-a interesat pe tine ! La revedere!

  14. Beny Kira Răspunde

    Candidații comuni vor fi Adrian Cozma la Consiliul Județean și Victor Cernea la Primăria Satu Mare!

  15. Irimuș Răspunde

    Susțin Mircea Govor!

    • Ilie Răspunde

      La ce îl susții? Govor nu trebuie susținut, la el trebuie să ții de șase! Te are la mână? Cum zicea Băse : hă-hă-hă!

  16. Opincarul Răspunde

    Dacă este vorba de sondarea opiniei locale, este cazul să îi urăm lui Cozma mult succes in noul mandat de președinte al consiliului județean. Cu Govor nu votează nici măcar pesedistii lui, după câte dosare penale a avut. Știe cineva, atunci când avea localul de striptease, dădea și fetițe contra-cost?!

  17. Vasy Răspunde

    Ce combinatii se fac, ai de viata mea! La asta ii zic: “bataia pentru ciolan”

  18. adisor Răspunde

    Deci…câștigă Pataki!😂

  19. Emil Răspunde

    Ce ar fii daca am face odata abstractie de la nationalitatea candidatului ? Pentru mine conteaza cel mai mult sa vad ca se realizeaza ,se construeste si de ce nu chiar se dezvolta orasul.Doresc sa se continue acest proces de dezvoltare pentru noi toii ,indiferent de nationalitate! Acesta este sper interesul tuturor din acest oras.Sper sa va ganditi de doua inainte sa “stampilati” !

  20. Ionel Răspunde

    In sfârșit, va fi o schimbare la președinția consiliului județean! Mult succes lui Cozma la consiliul județean, n+am crezut că voi ajunge să votez cu Roca la primăria SM, dar decât cu Kereskenyi, voi alege răul mai mic! Nu înțeleg de ce PSD nu a desemnat candidați credibili la primărie. De exemplu, Darius Filip avea mult mai multe șanse…

    • Vasy Răspunde

      @Ionel – dupa ce vorbesti, sa nu uiti sa tragi apa ca pute. Bagsama esti din zona aia .. atunci tu ai ochelari speciali si tu veizi altfel realitatea, nu asa ca noi pooooooolimea.

    • c-block Răspunde

      Exact cum nu ai crezut că vei vota cu Roca la primărie tot așa nu credeai acum 5 ani că o vei o vei vota pe tuta de Dăncilă cu floricica și cu inimioara. Sunt curios dacă prin absurd ajungea președintă în situația geopolitică dată cam de câte ori își schimba pampersul personal? Până votați în orb oameni impuși de sus și nu omul, gospodarul până atunci exact voi sunteți de vină că stăm cum stăm. Deocamdată în afară că eu vreau la primărie sau la Consiliul Județean nu am aflat ca acești potențiali candidați ce ar vrea să facă, ce ar vrea să facă poate eventual altfel în oraș. Așa că eu consider că nu avem despre ce vorbi. Estimez că se vor lansa niște idei tip praf în ochi cum a făcut Cîrstoiu la București că trebuie o altă gară CFR acolo când și el știe foarte bine că asta este mult peste puterea de decizie a unui primar. Sau exact cum a lansat pastila Videanu că face perdea vegetală forestieră în jurul capitalei sau Oprescu cu autostrada suspendată tot prin capitală. Adică prostii, fantasme. Apoi nu vă plângeți dacă puneți botul la așa ceva.

  21. radical2 Răspunde

    Alianta , nealinata. Numa Satana va mai voteaza la cat rau ati facut.

  22. Pop Ioan Răspunde

    Nu pot înțelege ce capacități intelectuale sau organizatorice vede lumea la Govor, în afară de a se afișa ca slugă credincioasă a lui Marcel sau Paul este zero barat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.