Ultima actualizare: azi, 22:44

Locale

Decesul pacientului căzut de la etaj, la Spitalul Vechi: Conducerea spitalului exclude accidentul

Spitalul Județean Satu Mare a finalizat ancheta care vizează incidentul în care un bărbat, în vârstă de 72 de ani, internat la Spitalul Vechi, a căzut de la etaj și a murit.

Redăm integral comunicatul transmis de reprezentanții spitalului:

„Referitor la decesul pacientului C.M. în vârstă de 72 ani, internat în secția Medicină Internă a unității noastre, în data de 15.04.2024, vă comunicăm concluziile Comisiei de analiză a cazului:

În urma analizării notelor informative de la întreg personalul aflat în timpul orelor de serviciu pe secția Medicină Internă în perioada 14-15.04.2024 când s-a produs defenestrarea urmată de decesul pacientului C.M. se constată:

  • Nu există suspiciunea unei căderi accidentale deoarece pentru deschiderea geamului nu a fost necesară urcarea pacientului pe diferite obiecte, acesta fiind accesibil direct, în condiții de siguranță;

  • Din punct de vedere medical, pacientul a beneficiat de îngrijire și tratament conform protocoalelor în vigoare;

Menționăm că acest caz face obiectul cercetării independente în derulare a organelor competente”

2 comentarii

  1. Spitalul 9 Răspunde

    E bun ca și banc asta. Adică era internat acolo și nu a fost supravegheat. Dar asta nu e vina vostră. E vina lui că are corpul mai moale decât caldarâmul. Ca și cu operația care a reușit dar pacientul a decedat??????? Mă miră că în cazul Ștefaniei după un an jumate ați acceptat că aveți și voi vina voastră.

  2. Vasy Răspunde

    Apoi logic ca “mortu’ e de vina” ca si la Stefania cand nu e nimeni vinovat dupa un an!
    Daca patea acasa. cineva din familie era vinovat ca l-a lasat nesupravegheata si alea alea… iar acuma ca a patit-o la spital, nu e nimeni vinovat… ce interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.