Ultima actualizare: ieri, 22:44

Locale

FOTO/VIDEO. PSD și-a depus lista de consilieri județeni. Govor anunță un record: ,,Suntem numărul 1”

Partidul Social Democrat (PSD) Satu Mare a depus, vineri, candidaturile pentru funcțiile de consilieri județeni. Mircea Govor, candidatul PSD la șefia Consiliului Județean, a declarat că partidul pe care îl conduce a reușit să strângă un număr record de semnături: ,,Suntem numărul 1”.

După ce săptămâna trecută președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, s-a înscris oficial în cursa pentru șefia Consiliului Județean Satu Mare, astăzi, vineri, 26 aprilie, a venit rândul candidaților PSD să își depună candidaturile pentru funcțiile de consilieri județeni. În total, spune Mircea Govor, PSD a reușit să strângă nu mai puțin de 76.000 de semnături.

,,Astăzi am predat semnăturile pentru Consiliul Județean. În total am strâns 76.000 de semnături, ceea ce este, spun eu, un record absolut. Fac politică de 26 de ani și așa ceva nu am avut”, a declarat președintele PSD Satu Mare și candidatul formațiunii la șefia Consiliului Județean Satu Mare.

El a mai spus că are în spate o echipă bine pregătită și a făcut apel la o campanie electorală decentă.

„Eu sunt mândru de echipa mea, de ceea ce face. Locul nostru este în Consiliul Județean. Dacă voi fi președinte, vă asigur că voi continua tot ceea ce am pornit pentru dezvoltarea județului Satu Mare. (…) Nu îmi doresc altceva decât binele sătmărenilor și a partidului pe care îl conduc. (…) Suntem numărul 1 la nivel național, suntem numărul 1 la nivel județean. Adică o formațiune politică civilizată, harnică și disciplinată. PSD este un partid care nu-și permite să intre în dispute interetnice, în dispute politice care nu-și au rostul”, a declarat Mircea Govor.

Lista candidați – consilieri județeni

1. Govor Mircea Vasile;
2. Cornea Lenuța Titiana;
3. Filip Cătălin Marian;
4. Marincaș Gheorghe;
5. Avorniciți Neculai;
6. Buzgău Oliviu Aurel;
7. Dăscălescu Cristian;
8. Iancu Mihai Radu;
9. Stănean Sorin Vasile;
10. Petca Ioana Roxana;
11. Pașca Cristian Vasile;
12. Cădar Horia Alexandru;
13. Binder Eugen;
14. Ciocan Gheorghe;
15. Domokoș Alina Fulga;
16. Butean Ionuț;
17. Suciu Sergiu;
18. Aranyos Aneta Henrietta;
19. Măgureanu Gavril;
20. Sălăgean Mariana Geta;
21. Fedorca Aurelia;
22. Farcău Adrian Danuț;
23. Roca Radu Tiberiu;
24. Cristea Radu;
25. Betea Toma;
26. Paller Daniel Nicolae;
27. Sobius Mariana Monica;
28. Ciurdaș Traian;
29. Secuianu Cătălin Ioan;
30. Andrei Sergiu Daniel;
31. Biro Ioan Marius;
32. Markiș Vasile Dan;
33. Tămășan Claudiu Gheorghe;
34. Avorniciți Mariana Nicoleta;
35. Krișan Cosmin Ionel;
36. Codrea Ionel Daniel;
37. Roka Marius Andrei;
38. Hotca Vasile Dorin;
39. Marian Gheorghe;
40. Melnic Ștefan.

Tot în cursul zilei de astăzi, social-democrații își vor depune lista de consilieri locali.


CITEȘTE ȘI:

14 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Govor ai rupt cu conferința ta !!! Ești un mincinos

  2. Beny Kira Răspunde

    Cel mai bun să câștige!

  3. PENALII Răspunde

    Aceleași fete triste de vreo 30 de ani încoace. Nu a-ți făcut nimic pentru sătmăreni, pt oameni, decât pt voi și familiile voastre. Nu va mai votează nimeni, stați liniștiți

  4. UE Răspunde

    Când toți infractorii au ajuns sa candideze la cele mai înalte poziții? STATUL a eșuat, nu și-a făcut datoria fata de cetățenii săi. Pe acest infractor nu au reușit să-l bage la pușcărie nimeni, nici DNA îl nici parchetul, nimeni. A șantajat, a evazionat, a încălcat toate articolele din codul penal înafară de omor, omor direct, ca indirect a băgat câțiva în groapă și nimic, el e liber și candidează și, în plus, mai are pe lângă el o grămadă de nulități care se afișează cu el neștiind uniii din ei cine este acest jupan. Este un adevărat exemplu pt tinerii din jurul lui. Dacă furi, șantajezi, etc etc ești un exemplu. STATUL A EȘUAT prin instituțiile lui. I-a cumpărat și șantajat pe toți și bineînțeles eiber și mai are tupeul sa mai și canditeze. Numai Dumnezeu mai poate face dreptate în tara asta. Așa să îi ajute Dumnezeu lui și politicienilor de teapa lui. Până la urmă el e singurul care face dreptate

  5. desma Răspunde

    corect punctate mai sus !

  6. Fratele Tate Răspunde

    Lumea-i cam cunoaște,așa că slabe șanse să mai prostească pe cineva !UDMR va câștiga pe toată linia,iar foarte mulți români ,așa cred eu,vor vota cu ei.Puțin probabil ca cineva în 2024 să mai creadă în naționalism și demagogie, iar realizările din ultimii ani în municipiul Satu Mare demonstrează că se poate !Lasă mult de dorit clasa politică românească din județul Satu Mare,e rămasă în urmă la toate capitolele,și din păcate ăsta e adevărul !Nu cred că se mai poate merge înainte cu aceștii așa ziși lideri ai partidelor românești,dar care n-au făcut mare brânză pentru județ.Sunt un votant PSD-ist încă de când există PSD dar, îmi pare extrem de rău,eu nu mai cred în acești oameni…

  7. adi cozma Răspunde

    Lăsați vrăjeala, postacii mei! După 9 iunie îmi iau lopățica și mă joc în nisip!😥

    • c-block Răspunde

      Încă nu țin minte ca PNL să fi depus listele. Termenul final este 30. Este de râsul lumii dacă fiind la guvernare și mereu cu gura mare partidul se comportă așa. Sau s-a depus lista la ușa din spate? Bag seamă că după scrutinul local unii vor transpira din greu. Se cheamă lucru manual, că s-a făcut cu mână proprie, așa nesilit de nimeni. Oamenii simt mirosul de debandadă.

  8. Mihaita Piticu' Răspunde

    Keresekeny primar….Hajraa.

  9. Vizionaru Răspunde

    Crăcănel, așa este! Ești primul! După Poțoki.( vezi sondajul)..”Suntem nr.1” o noua ejaculare precoce…

  10. Vasy Răspunde

    Cam 100.000 e populatia satmarului si ei au strans 76000, deci da…. se poate ca aproape tot orasul sa ii vrea pe ei, sigur ca da! Bagsama nu exista lege care sa pedepseasca treaba asta si se poate umbla la semnaturi.

  11. 🦁# govor Răspunde

    Baga o ai
    P
    U
    L
    A
    în măta de porc

  12. radical2 Răspunde

    La furat. Da, asa e.

  13. io Răspunde

    eclozarea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.