Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Avansează proiectul aquapark-ului ultramodern din Odoreu. Detalii și imagini spectaculoase

Avansează proiectul aquapark-ului din Odoreu. Complexul va fi unul ultramodern și spectaculos, cu multe bazine, cu tobogane, restaurant și zone de relaxare. Proiectul se ridică la 27 de milioane de euro.

Construit pe o suprafață totală de 9.053 de metri pătrați, aquapark-ul din comuna Odoreu va avea o capacitate de 800 de persoane/zi pe timp de vară și de 300 de persoane/zi pe timp de iarnă. La parter se vor construi grupuri sanitare, zone de relaxare, ansamblu de bazine și tobogane, vestiare, precum și un restaurant cu o capacitate totală de 171 de locuri la interior și 64 de locuri la exterior.

La etaj, complexul va dispune de o zonă wellness și spa cu saună și jacuzzi, patru tobogane exterioare, bazine pentru adulți și copii, precum și zone de relaxare pentru minim 460 de șezlonguri, 20 de baldachine, umbrele și zone umbrite de vegetație.

Valoarea proiectului este de 22.911.588,17 Euro fără TVA, respectiv 27.244.609,24 Euro cu TVA, iar durata de realizare a investiției este de 36 de luni.

17 comentarii

  1. Bibanu’ Răspunde

    Bravo! Dar,,,va rog sa ne comunicati sursa si nr. contractului de finanțare.😁

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Aceeași chestie ca și la aquaparcul din Satu Mare. Faci ștrand cu toate dotările dar nu ai speții de recreere,. alte distracții sau programe care să ofere posibilitatea de distracție și cel mai de neînțeles lucru pentru mine FĂRĂ SPAȚII DE CAZARE! O grămadă de oameni de aceea nu vin la Satu Mare că nu au unde dormi lângă ștrand peste noapte. Și atenție, proiectul de la Satu Mare prevedea câteva hoteluri , un camping mare inclusiv pentru rulote. Multe lucruri care au fost uitate. Au trecut 15 ani de când este aquaparcul dar de astea nici vorbă! Și atunci? De la mulți am auzit că nu vin la Satu mare că nu au unde dormi. Că vorba vine dacă te duci la ștrand și bei o bere-două cine mai conduce mașina până în oraș la hotel? Dar cel mai de neînțeles lucru pentru mine este că de ce se face un aquaparc nou la 10-12 km de cel existent, nou făcut tot din fonduri UE???? Eu știu că cine stă în spate dar totuși…..

    • Dan Răspunde

      Cine sta in spate?

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Cel cu filonul de apă termală și cu lotuși imaginari (de fapt e nufăr galben). De pe puțin de 15 ani visează la asta. Oare cine o fi persoana????? 🤔😮😉

  3. Beny ... Răspunde

    Povesti! Nu se face nimic pana nu e Adrian Cozma presedinte la Consiliul Judetean

    • c-block Răspunde

      Daaaa. Va fi ca un fel de Chuck Norris local. El va decide când și cum răsare Soarele??? Hai lasă. Contractul e deja semnat. Vezi că nu are prevăzut și ceva hipodrom. Gravă greșeală, nu?

    • Mircea .... Răspunde

      Termină frate cu USR.istul ăla. Are atitudine de gunoi nu vb de proiecte sau ce ar vrea să facă, doar baga bețe în roate și explică ce nu au făcut alții. Chiar are impresia că el va face ceva?

    • Vasy Răspunde

      Vreau sa corectez pentru ca sunt sigur ai vrut sa scri: “Nu se face nimic cu Adrian Cozma presedinte la Consiliul Judetean” – acuma are inteles si iti dam dreptate!

  4. Mircea ..... Răspunde

    Și ciurdaru de la alianță poponarilor a făcut o clinică in Madaras, de când sa apucat de construcție cred că deja ii termină.

  5. a Răspunde

    Nu se face nimic.

  6. mincinosii Răspunde

    alo alo, ati uitat sa precizati ca primaru din odoreu are vila cu spatii de cazare si mai vrea sa si faca alta, aici e interesul baieti, presa sa deschoda ochiul nu sa publice articole platite, vrem dreptate si adevar

  7. Gigi Durul Răspunde

    Parca vad ca pretul de intrare va fi ….astronomic…..la inceput multi vor merge sa vada cum e…apoi …PASS…

  8. Vasy Răspunde

    Hai ca-i frumos, daca-i frumos e frumos, nu te face ca nu-ti place, ciudosule.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Așa ceva pe desen pot face mulți. Problema e când ne apucăm să executăm. Vezi cazul aquaparcului din Satu Mare care nu are venilație sus și repede după doi ani au apărut problemele vizibile, dacă nu mai repede. Alea cu depunile ale urâte la nivelul tavanului din cauza lipsei a cea ce am menționat. Că apa termală este agresivă. Și care problemă din ce știu încă persistă. Și să vedem dacă se va rezolva stabilizarea apei calde. Că de nu nimeni nu îți va intra în tulbureala rezultată . Știu bine de ce spun asta. Să vedem dacă ajunge până acolo.

  9. ilie Răspunde

    Este hotel chiar langa Aqua,dar probabil nevazatorii inca nu l au pipait!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Nu ajunge. Tu nu cunoști toate detaliile proiectului inițial așa cum au fost aprobate și era vorba că se face în doar câțiva ani. Nici jumate nu s-a făcut. Iar hotelul cu pricina nu este a celor de la aquaparc. Numai ei trebuiau să facă 4 hoteluri, un mare restaurant lângă parodia ce este înăuntru și un camping imens. Nu alții să facă peste 10 ani ci ei atunci. Tu ai probleme serioase când e vorba să înțelegi un text scris în limba română? Că așa se pare. Asta cu hotelul făcut de alții e ca și când primarul se mândrește că a făcut mallul NEPI. La aquaparcul ăsta problema va fi că nu știu cine va merge acolo și e mult prea aproape de cel existent din Satu Mare. Că pe localnici și pe cei din zonă nu prea te poți baza, financiar vorbind. Plus dacă nu legi asta și de alte activități oamenii se plictisesc și pleacă după o vreme. Trebuie divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.