Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Nereguli în supermarketurile și piețele din Satu Mare. S-a dat o amendă de 10.000 de lei

Nereguli în supermarketurile și piețele din Satu Mare. În urma controalelor s-au dat mai multe avertismente, dar și o amendă de 10.000 de lei.

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat, în perioada 5 – 12 aprilie, 95 acțiuni de control. Verificările au vizat unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, hipermarketuri, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe, piețe agro-alimentare.

În urma acestor controale au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale din care – 1 amendă contravențională în valoare de 10.000 lei – 1 Supermarket din localitatea Satu Mare – pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de depozitare și de valorificare a produselor alimentare și 6 avertismente pentru producători particulari, de produse lactate și de legume fructe din piețele agro-alimentare din Satu Mare – pentru manipularea necorespunzătoare a produselor aduse în piață, pentru comercializare.

Menționăm faptul că Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor NU a comunicat denumirea unităților sancționate.

 

5 comentarii

  1. Sătmărean Răspunde

    Unde? La Unicarm, din nou ???

  2. Jofi Răspunde

    Măi, măi, măi, măi, măi, ayeștye tăt nu să-nvață minte !!! Extraordinar, chiar vreu să nye omore cu tătu ???

  3. Vasy Răspunde

    Mereu cand e vorba de supermarket sau hipermarket, nu se stie despre care e vorba… logic ca nu, pt ca trebuie protejati iar poooolimea sa manance, sa mai dispara dintre ei, ca-s multi oricum si nu se stie + sau minus 10

  4. Mary Răspunde

    De ce nu se da numele Magazinului ?!Pai dacă vreți sa I protejați pe oamenii de rând, dati detalii ; asa ca ne îmbătați cu apa rece și tor pe patroni îi acoperiți!

  5. ana Răspunde

    HAI SA NU MAI INTRAM IN SUPERMARKETURI SI SA CUMPARAM DIN MAGAZINELE DE CARTIER SAU PIATA..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.