Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Copac din parcul Cubic, rupt de un copil de 13 ani. Bunica minorului, amendată

Un copac ornamental din parcul Cubic din municipiul Satu Mare a fost rupt de un copil în vârstă de 13 ani, informează Poliția Locală. Acesta a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere, iar bunica minorului s-a ales cu o amendă.

,,În cursul zilei de 16.04.2024, polițiștii locali au identificat autorul distrugerii provocate în parcul Cubic din municipiul Satu Mare în persoana lui B.R., în vârstă de 13 ani, care în data de 12.04.2024 a rupt un copăcel ornamental în apropierea terenului de fotbal. În cauză a fost sancționată bunica minorului în calitate de tutore pentru nesupravegherea minorului (părinții acestuia fiind plecați în străinătate). Totodată, aceasta va suporta și contravaloarea pagubei provocate”, a transmis Poliția Locală Satu Mare.

Reamintim că Primăria Satu Mare a anunțat, marți, că mai mulți arbori din oraș au fost distruși în ultimele zile, fiind fie rupți, fie uciși cu substanțe chimice.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Mda. Se spune mulțumesc. Welcome. Dar tot e ceva. 👍

  2. Sătmărean 1 Răspunde

    De la fragedă vârstă comit fapte antisociale, droguri, infracțiuni, numai și numai rele !

  3. Sătmărean Răspunde

    Asta-i lipsa de educație, telefoanele, tik tok, Facebook și alte prostii !

  4. ecologist resemnat Răspunde

    Degeaba e minor și plătește sărmana bunică că dacă nu-l educăm când trebuie prostul nu pricepe mare lucru din fază. Pus frumos acolo să replanteze ce a stricat și asta bineînțeles documentat. Era să uit, pus pe Tiktok că asta le doare cel mai mult! Eu l-aș pune ca de siguranță să planteze 5 în loc de unul rupt, cum era pe vremuri. Asta așa de siguranță. Și clasa să iasă să vadă dacă a făcut treabă. Că dacă până acum nu a fost derbedeul educat într-ale comportamentului civic și ale educației ecologice cred că acum a venit momentul. Eu așa știu că la vârsta lui au ore de așa ceva la școală! Doamnă diriginte aveți cuvântul. Că la faza asta se dovedește că mulți nu și-au făcut treaba! Nici familia, nici școala. Băgați asta la căpățână!

    • H&R Răspunde

      E bolnav, nu poate ridica nici o lopată. Poate aduce adeverință de la medic 😁🤦

      • ecologist resemnat Răspunde

        Știu că ai vrut să glumești dar dacă de mic nu e cine să-l tragă de mânecă când va fi mare ce va fi? Sunt anumite lucruri care pur și simplu nu se fac. De aceea trebuia năzdrăvanul educat. Că și așa din bățul ăla prăpădit va fi un tei de doamne ajută poate peste 20-30 de ani ca să facă și umbră.

        • H&R Răspunde

          Sigur ca am glumit, dar asta e rezultatul cand parintii pleaca in strainatate si plodul estre crescut de buni’. Sper ca a invatat ceva din povestea asta trista. Teiul creste foarte rapid, in 10 ani ajunge chiar si la 8-10 metri inaltime. Depinde ce soi este…teiul.

  5. H&R Răspunde

    Tânărul e plin de energie. Tânăr și neliniștit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.