Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

FOTO. Orașul Ardud va fi protejat de grindină cu o stație modernă antigrindină!

Veste excelentă pentru locuitorii orașului Ardud: o stație modernă antigrindină se construiește în zonă, cu scopul de a proteja culturile și proprietățile de pagubele provocate de grindină.

Decizia de a construi această stație vine ca urmare a episoadelor meteorologice extreme din ultimii ani, care au provocat pagube semnificative. Stația va avea o acoperire de aproximativ 40 de kilometri, oferind protecție eficientă împotriva grindinei pe o arie extinsă.

Stația de la Ardud este concepută să funcționeze automat, cu activare centralizată. Utilizează tehnologia generatoarelor terestre, care nu lansează rachete, nu emit zgomot, nu deranjează olfactiv și sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Spre deosebire de alte tehnologii antigrindină, generatoarele terestre sunt autonome din punct de vedere energetic, eficiente din punct de vedere al costurilor și adecvate acționării în zonele de graniță.

Construcția stației antigrindină de la Ardud este un pas important pentru a proteja culturile și proprietățile din zonă de pagubele provocate de grindină. Stația va contribui semnificativ la creșterea siguranței și bunăstării locuitorilor din Ardud.

 

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Daca va functiona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.