Ultima actualizare: azi, 09:04

Locale

FOTO. S-a deschis circulaţia auto în Centrul Vechi. Care sunt noile reguli

S-a deschis circulaţia auto în Centrul Vechi. Circulaţia rutieră a fost reluată în această dimineaţă în Piața Libertății pe tronsonul dintre strada Păstrăvului și strada Cuza Vodă.

Începând din 2 aprilie se instituie noi reguli de circulație în această zonă, după cum urmează:

– se instituie sens dublu pentru traficul auto între străzile Păstrăvului și Cuza Vodă, până la intersecția cu str. Gheorghe Lazăr;

– se redeschide circulația pe str. Decebal spre Piața Libertății, cu interdicție de virare spre stânga.

 

32 comentarii

  1. Mukk cel dăstept Răspunde

    No, uită-te atent la poze tomberonule comunitar (Kuka) și încearcă să previzionezi cam ce se întâmplă dacă la clădirea unde era biblioteca județeană virezi la stânga.

  2. 123456789 Răspunde

    CEA MAI ÎNȚELEAPTĂ DECIZIE, DAR MAI ÎNȚELEAPTĂ ERA DACĂ NU SE ÎNCHIDEA DELOC CIRCULAȚIA ÎN PIATA LIBERTĂȚII.

    • Lali Răspunde

      Dar de ce? Orase precum Sibiu, Brasov rezista si chiar prospera de zeci de ani cu circulatia inchisa pe zona centrala.

      • Mircea Govor ( groparul jud. SM) Răspunde

        Nu ai înțeles, cocalari borbandieri maneliști trebuie frate să parcheze in centru, când vine el cu bolidul să îl vada tot satmarul :))). Si de obicei ei sunt cam porci peste o sută și ceafa de mistreț automat se face greu deplasarea.

        • Mda Răspunde

          Mda, și cu bolidul închiriat cu ora și carburant băgat de 10 RON. Că ce bine le merge! Dar pe cine interesează? E mare frustrarea în țara asta!

  3. Radical2 Răspunde

    Atât s-a putut la noi

  4. Vizionaru Răspunde

    Băi Gabore, da după ce ai stat aproape 4 luni sa te decizi sa o inaugurezi, ai receptionat-o gata spartă? Ce e ma papagalule cu gardu și cu pavaju scos in fata la Sinevo? Bine ca te-ai apucat sa faci reclama la Dedeman in panourile alea unde apari. cu casca in brațe! Ca nu te știam constructor , tu parca ai terminat ceva boschetarie/ ecologie la privat in Debrecen, sa nu zici ca ai și un master in constructii la Hortobagy ?

  5. Vizionaru Răspunde

    Ah, încă ceva…Păcat ca ești doar handicapat mintal, si tu și proiectanții tai măreți! Ca dacă erai in scaun cu rotile cum dracu urcai scările la statuia lui Lucaciu, dacă vroiai sa tranzitezi parcul dinspre Dacia înspre Biblioteca, sau viceversa? Sigur, o sa sara trolii UDMR ca poți sa ocolești prin lateral, corect așa sunteți voi…vizionari!

    • 🥱 Răspunde

      Trage apa la wc dupa tine ca pute!

    • @ Răspunde

      Tulaaaai!!!! Daca prosia a genera curent……

      • @ Răspunde

        Nu am vreme să mă gândesc câtă vreme postez. Nici nu știu dacă mi se dă voie. Treptele alea pe mine nu mă încurcă că nu sunt handicapat locomotor ci handicapat la cap. Uraaaa și trăiască cine mă plătește!

      • trolache Răspunde

        Prostia chiar genereaza curent! Vezi cum este alimentata cu energie autogara de pe Botizului!

        • 😉 Răspunde

          Ai răbdare! Suntem în grafic! Pentru curent se va face alt proiect, bineînțeles din funduri ioropene. Peste un deceniu poate vom avea voie să folosim megainvestiția. 😉

    • @Vizionaru Răspunde

      Să le luăm în ordine:
      A stat 4 luni ca să nu facă o recepție parțială, ci una completă!
      Scările de la statuia lui vasilică sunt acolo grație supozitorului de cazma și a direcției de patrimoniu din CJ, care au decis că statuia nu poate fi coborâtă, că așa este proiectat respectivul ansamblu!

      • trolache Răspunde

        A stat 4 luni ca sa receptioneze integral o groapa in mijlocul drumului…Avand in vedere ca lucrarea nu este finalizata cum dracu a receptionat-o integral! Bă troli udmr mergeti bă la o baută si puneti-va de acord!

        • @trolache Răspunde

          Ce-ți trebe mă, trol pesedenele? Nu are șanse nimeni să-l bată pe Gabor, degeaba vă zbateți! Mooie vouă!

          • trolache

            Bă udemerist ratat, nu sunt nici psd nici pnl nici altceva! Daca urmareai toate postarile mele puteai sa-ti dai seama, dar tu urmaresti doar ce il afecteaza pe Curul pe care il pupi si il lingi platit din bani publici ! Sunt cetatean platitor de taxe si impozite si ma scoate din minti cum o gasca de mardeiași numita politic isi bate joc de oras si de o tara intreaga! Toti lingaii, pupincuristii si imbecilii ati ajuns unde sunteti numiti politic ! Da, Gaboroz castiga intr-un singur tur, dar daca prin vot nu putem scapa de el, o sa fie alte căi…Chiar nu merita sa conduca un oras o nulitate inepta si needucata care a distrus arhitectura centrului vechi si nou cu pavaj ieftin si in general orasul dupa viziunile lui de imbecil de Debrecen, unde mai pui ca a avut si buget cat nu a avut orasul in 30 de ani.Nu conteaza “ ca a facut”… a facut prost si scump!Si ce este cel mai rau lucru este la fel de corupt ca si Govoride si a aranjat sa nu aiba contracandidat… oare doar pe vorbe?

  6. desma Răspunde

    Vizionaru….. se scrie corect “Synevo”

  7. 54123232 Răspunde

    De aia o luat Dir. pt. cultură plachetă ieri!!!

  8. Gabor McPalinka Răspunde

    Cea mai imbecila decizie, sa f#ti toata circulatia inchizand cel mai important nod de circulatie din oras. Dar atata ii poate capul lu chelu savuratorul de palinca la mic de jun. In cei 1000 de ani de cand e atestat documentar orasul, niciodata nu a fost inchisa circulatia acolo. hai sa copiem de prin alte parti, fara sa gandim ce si cum de fapt. nu inseamna ca daca altundeva e inchis, acelasi lucru trebuie facut peste tot. ce sa faci…atata poti de la un bou care a futat tot orasul.

    • S Răspunde

      Circulatia nu a fost inchisa, accesul auto a fost inchis. In lumea civilzata autoturismele sunt considerate un deranj pentru om si natura nu un simbol a statusului social ca la noi. E normal sa parchezi masina la 1 km de la punctul de destinatie. Apropo nici pe departe centrul vechi nu a fot un nod important de circulatie.

    • P Răspunde

      Ce aberatii “cel mai important nod de circulatie” :-)), apoi pt cine pt cocalari sau nuntasi? De parca tranzitau pe-acolo cei care doreau sa mearga la Baia Mare sau spre Carei. Mergi in centrul vechi sa te plimbi si la un restaurant/terasa, ca sa tranzitezi orasul eviti zona centrala daca nu vrei sa pierzi timp….

  9. desma Răspunde

    “S”…foarte bine punctat!! imi place !!!

  10. Deznodământ Răspunde

    Pentru toți cei care (Cei care) mă irită
    Am o vorbă să vă spun: „Gura mică!”
    Pentru toți cei care nu mă lasă să sper
    Vă dau voci de cartier, cu limbaj de cartier…

    • @ Răspunde

      Apoi la faza asta sper ca măcar tu ai înțeles ce ai vrut să spui. Am personal așa o idee dar pe această cale te informez că comentariul tău (cacofonie intenționată) a cam rămas în coadă de pește. Sau de cal. Asta după preferințele zoologice ale fiecăruia. Faza cu aia mică e valabilă și la tine sau cel mai mult la tine.

  11. History Răspunde

    Pentru majoritatea celor care s-au găsit să comenteze pe subiect pe această cale le transmit că pe actuala piața Libertății existe piața de alimente a orașului. Tot pe această cale îi informez pe neștiutori că partea cu lactate era unde este acum policlinica veche, acolo în față pe stradă se vindeau brânzeturile și mai ales untul. Se făcea comerț și pe actuala Cuza Vodă. Iar pe calea ferată veneau dinspe Halmeu cehoslovacii să facă bișniță prin anii 30 cu ce aveau ei mai bun, în special încălțăminte. Tot acolo. Piața de alimente cum știți voi a fost repoziționată pe un teren atunci viran ca urmare a bombardamentelor aliate (britanice în special) și de atunci se găsește pe o parte o fostului ghettou evreiesc. De aia se cheamă și strad aia Martirilor Deportați. Probabil acum mulți “pricepuți” ai istoriei locale sunt șocați. Luați de aici, dar cu lămâie. Și rezumați-vă la a comenta la subiecte la care măcar aveți ceva habar. Și să știți că e foarte bine că s-a închis circulației, eu l-aș fi închis de tot. Sper ca și clădirile se vor reabilita în curând că numai atunci are sens toată treaba. Și faceți ceva cu reclamele de la magazinul de la Unicarm că ce e mult e mult.

    • Eu Răspunde

      Frumos punctat si la subiect! Eu totusi lasa-m deschisa circulatia doar ptr. Autobuse si acele care sunt doar Electrice si bine inteles celor de la interventie! Pompier ,Salvare si Politie. Daca e pietonal ,atunci sa poti sta linistit in parc sau la terasa.

      • History Răspunde

        👍. Cei de la Salvare, Pompieri ori Politțe intră unde trebuie că doar sunt în misiune de patrulare ori de salvare, nu? Lor nu le trebuie astfel de permisiuni. Și aș schimba odată tot parcul de autobuze a orașului pentru că unele nu au cum să circule pe străduțele astea mici. Nu au loc. Partea veche a orașului nu pentru așa trafic a fost conceput. Și eu aș fi păstrat închis partea dintre Păstrăvului și Cuza Vodă, doar autobuzele să circule. restul mai mult încurcă trafiul pietonla. Problema va fi când vor apărea bicicliștii pentru că teoretic pe la colțul de la Casa Albă trece pista lor. Și ca atarae în condițiile date este pericol de accidente. Că la unii degeaba este semaforul. Vezi cazul de la Botiz când unul s-a măsurta cu trenul, degeba este STOP și curcea Sf.Andrei foarte vizibil pusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.