Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

FOTO. Se amenajează zona de promenadă. Încep lucrările și pe malul drept

Se amenajează zona de promenadă în municipiul Satu Mare. Au început lucrările și pe malul drept al Someșului, iar întreaga zonă se va schimba la față. 

Prima alee a fost deja construită pe malul stâng al Someșului, între mall și podul Golescu, iar acum se lucrează pe malul drept, între podul Decebal și pasarela pietonală. Alei, locuri de joacă, terenuri de sport și fitness, Wi-Fi gratuit, scenă și zone cu hamace sunt câteva din lucrurile de care se vor putea bucura sătmărenii, în curând, în inima orașului: pe malurile Someșului Satu Mare.

Valoarea proiectului finanțat de Uniunea Europeană este de 8.493.748 lei, din care contribuția proprie ce revine Primăriei Satu Mare este de 150.078,99 lei. Proiectul va consta în remodelarea terenului şi transformarea acestuia într-un parc și un loc de promenadă pentru sătmăreni.


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Altă sifonare de bani!Da UDMRE ul poate,Govor doarme în papucii statului român.Bravoooooo

    • Coi ca Dorel Răspunde

      Asta-i sifonare?
      În anul 2016 s-a “amenajat” zona verde dintre cele 2 poduri și zona malului Micro 16 al Someșului, de la podul Golescu și până la capătul M16, cu costuri astronomice, peste 6 milioane de euro, din care NU AU RĂMAS ABSOLUT NICI O URMĂ!!!
      No aia-i sifonare de bani!

    • Vasy Răspunde

      Varu – Daca vedem si noi ceva din “sifonare”, mai conteaza? Sau preferai ca ce dinainte sa nu se vada nimic, in schimb sa isi faca ei cate o casa de vacanta, o masina noua la el si la nevasta, cate un contract cu statu… iti place? Nu zic cine cu nume si prenume ca nu-s “sifon” bulangiu dar asa ca sa sti si tu ca cel putin acuma vedem si noi ceva, asa. Toti fura, atata e tot ca pe unii ii prinde, pe altii nu! E ca spaga la medic, celebra “mica atentie” sau plata la popa cu “contributia”… toti stie doar ca na…. daca ai fi si tu in sistem, si tu ai fi la fel ca altfel te-ar da afara!

  2. Mircea ...( groparul jud. SM) Răspunde

    Corect. Dar macar uite că fac ceva. Dar tu ști câți bani a sifonat PSD PNL USL? Și chiar nu au făcut nimic. Mie personal Cozma îmi este simpatic că și om dar când văd cum se comportă îmi trece toată simpatia. De Govor nu avem ce vb. Ii un pușcăriaș pe drept.

  3. K Răspunde

    Dar cu focarele de langa noul pod, atat din zona inundabila cat si de langa baza Dinamo se face ceva? Sau suntem in grafic?!

  4. Luigi😂😂😂😂 Răspunde

    Frumoasă ideee dar dacă va fi va și cu pista de pe dig unde veci nu vezi un polițist local aici printre buruienile astea care chira și așa curățate asigură adăpost înb continuare dacă oaemnii vor circula pe acolo fiți siguri că și băieții cu degetele rapide de pe Ostrovului își vor muta sediul operativ acolo. Mai rămâne întrebarea că dacă primăria s-a gândit ca prin proiect toată suptafața să fie împânzită cu camere de supraveghere. Că nu este printre cele menționate. Altfel se vor înmulți cazurrle Dorgai. Și atunci ce am făcut? Aaaa, am investit în orașul în mișcare și am absorbit fonduri UE prin PNRR??? Mai coborâți din ceruri și circulați și printre muritorii de rând. Măcar în an electoral. Aerul rarefiat asociat funcției nu face bine judecății. În acest moment dacă mergi cu bicicleta pe dig care “ugye” are legătură și cu proiectul ăsta îți riști integritatea corporală. Dar asta se pare nu contează. Dacă pățim ceva înseamnă că nu suntem vrednici să avem astfel de investiții??

  5. Pop Răspunde

    Da cine plm v-a sta acolo sa fie muscat de țânțarii mutanzi de pe Someș, sifonare cu dedicație sunt banii ăștia ca muzeul industrial sau ce plm ii/va fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.