Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO/VIDEO. Ioan Tibil, prima declarație: ,,Voi fi prefectul tuturor sătmărenilor”

Noul prefect al județului Satu Mare, Ioan Tibil, a oferit prima declarație după ce a fost instalat în funcție și a depus jurământul. El a spus că va fi prefectul tuturor sătmărenilor, subliniind totodată că va oferi sprijin total autorităților locale și județene.

,,Funcția pe care o ocup astăzi, din acest moment, este una politică, dar vă asigur că voi fi prefectul tuturor sătmărenilor, indiferent de naționalitate sau apartenență politică (…) Să rămânem deschiși față de cetățeni, în slujba cărora lucrăm. Totodată, le promit autorităților locale și județene susținere totală pentru proiectele importante pentru comunitate (…) Din acest moment, orice problemă și orice interes legal al oricărui cetățean sătmărean devin proiectele și preocupările noastre”, a transmis noul prefect al județului Satu Mare.

Ioan Tibil a fost numit prefect în locul lui Radu Roca și a fost instalat în funcție vineri, 12 aprilie. El a depus și jurământul în cadrul unei ceremonii desfășurată în sistem videoconferință.


CITEȘTE ȘI:

7 comentarii

  1. Mircea Marghitas Răspunde

    Felicitări noului prefect! Felicitări domnule președinte Mircea Govor!

  2. Calin ... Răspunde

    Felicitări!

  3. Sătmărean Răspunde

    Felicitări Ioane !!!

  4. Beny ... Răspunde

    ViitoruL prefect va fi de la PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.