Ultima actualizare: azi, 17:37

 

Locale

FOTO/VIDEO. ”Săptămâna Patimilor” la Negrești. Spectacol extraordinar susținut de Corul Madrigal

Corul Madrigal a susținut Spectacolul Extraordinar ”Săptămâna Patimilor” la Negrești-Oaș, în curtea verde și însorită a muzeului în aer liber al Țării Oașului. În cadrul evenimentului de la Negrești a fost lansat și noul videoclip „Machu Picchu – Suita corală din Țara Oaşului”, filmat în vestigiile citadelei sacre Machu Picchu din Munții Anzi, o premieră mondială pentru muzica corală.

Videoclipul „Machu Picchu – Suită corală din Țara Oașului” a fost lansat de Corul Madrigal în premieră și la Negrești-Oaș, la Muzeul Țării Oașului, în cadrul evenimentelor din programul Madrigal Festival. La spectacol au participat sute de negreșteni și s-au bucurat de minunatul recital al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu.

,,Am întâmpinat Paștele prin muzică și comuniune. Nu întâmplător au ales să-și lanseze azi videoclipul piesei MACHU PICCHU – SUITĂ CORALĂ DIN ȚARA OAȘULUI. La 61 de ani de existență ai Corului Madrigal, precum și ai lucrării maestrului Dariu Pop, muzica românească din Țara Oașului s-a auzit în interpretarea Corului Madrigal la peste 2.400 de metri, în Munții Anzi, într-un spațiu remarcabil al civilizației și istoriei umanității”, a spus primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Un comentariu

  1. Ioan Răspunde

    Ce bine ar fi daca asemenea evenimente ar fi anuntate inainte de a avea loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.