Ultima actualizare: azi, 20:52

 

Locale

Un sătmărean a făcut ravagii într-un bar. Bătaie cu ciocane și bâte; mai multe persoane rănite

Un sătmărean a făcut ravagii într-un bar din județul Maramureș. Sătmăreanul, alături de un alt bărbat, originar din Baia Mare, au făcut scandal într-un bar, după care au trecut la violență și i-au atacat pe clienți cu bâte, răngi și ciocane. Totul s-a petrecut duminică seara, informează vasiledale.ro.

Incident grav aseară într-un bar din Berchezoaia, comuna Remetea Chioarului, unde doi bărbați au provocat fără motiv un scandal. Indivizii au fost scoși din bar de ceilalți clienți, dar și de administrator, potrivit vasiledale.ro. Numai că, potrivit sursei citate, agresorii s-au întors înarmați cu răngi, bâte de baseball, ciocane, secure. Au năvălit în bar și au început să lovească în stânga și în dreapta.

Au folosit chiar și un spray lacrimogen pe care l-a pulverizat în incinta barului. Un copilaș de câțiva anișori a fost afectat de substanța respectivă. Trei persoane au suferit leziuni corporale respectiv un bărbat de 32 de ani și două femei în vârstă de 32 și 29 de ani. Victimele au fost preluate de echipajele medicale fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Tot la spital au ajuns și agresorii pentru că și au fost răniți.

,,La data de 28 aprilie, în jurul orei 18.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost solicitați să intervină la un scandal produs între mai multe persoane într-un local din satul Berchezoaia. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, fiind aplanat conflictul și identificate persoanele implicate în altercație.

Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că doi bărbați, de 24 și 32 de ani, din Baia Mare și județul Satu Mare, ar fi provocat scandal, având asupra lor obiecte periculoase și ar fi adresat amenințări persoanelor din incinta localului. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și amenințare”, informează Poliția.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Aia au mers pregatiti sa darame baru’, oricum dupa cum am vazut pana acuma, cei care faca dinastea nu sunt asa de periculosi. Am vazut in Bucuresti 2-3 ani pentru ca erau recidivisti si multi altii cu suspendare sau doar avertismente de genu’ “vezi ca vine pastile, fa-mi un miel ca sti unde locuiesc….”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.