Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO/VIDEO. Vântul continuă să cauzeze probleme. Acoperișul unei căsuțe, luat pe sus

Vântul continuă să cauzeze probleme. Acoperișul unei căsuțe din centrul municipiului Satu Mare a fost luat pe sus.

Acoperișul unei căsuțe din pasajul Corneliu Coposu a fost luat de vânt, miercuri după-masa, 3 aprilie. Noroc că în momentul în care acoperișul a fost luat pe sus în zonă nu s-a aflat și nu a fost rănit nimeni.

Satu Mare s-a aflat ieri sub Cod portocaliu de vânt puternic, care a cauzat numeroase probleme: de la tencuială căzută, până la cabluri smulse și copaci căzuți pe drum.


Un comentariu

  1. c-block Răspunde

    Vă rog frumos ia faceți un interviu pe temă cu momentan aur-republicanul Ștef că aceste coșmelii au fost comandate și făcute pe mandatul lui. Și nu au fost ieftine aceste cotețe, chiar deloc. Și nu ar strica să săpați și după acel atelier de reparații auto care se anunța că va transforma mașinile pe sistem hycomat celor care au nevoie de asta. Clădirea (drept goală) s-a inaugurat după care s-a lăsat liniștea pe subiect. Oare cine și ce face acolo pe Gorunului nr.1? Că din ce se pare numai aia nu este acolo!
    Și nu de alta dar au fost din bani UE! Că știți eu am așa o boală, că nu uit. Mai ales când unii se folosesc în campanie de cei necăjiți apoi uită de ei. Ce caracter NEfrumos au unii, nu? No cam asta au făcut politicienii pe valul USL. Asta povestesc acum celor care sunt uituci și se plâng că din ce se pare nu se va face coaliție pe plan local PSD -PNL. De fapt era și de așteptat. Decât să ne mușcăm pumnii mai târziu e mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.