Ultima actualizare: azi, 12:10

Locale

Viol în Satu Mare. Un instructor a întreținut relații cu o minoră de 14 ani în mașină

Viol în Satu Mare. Un instructor a întreținut relații cu o minoră de 14 ani în mașină. Totul s-a petrecut la începutul lunii februarie a acestui an, atunci când bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a dus-o pe minoră pe un drum lăturalnic aflat în apropierea variantei de ocolire a municipiului Satu Mare. Acolo cei doi au întreținut relații sexuale în timp ce se aflau în mașină, însă polițiștii au surprins totul în flagrant. Bărbatul a fost trimis în judecată la începutul acestei săptămâni.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 06.02.2024, în jurul orei 11:30, bărbatul a întreținut un raport sexual normal cu minora în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în autoturismul marca Volkswagen, pe un drum lăturalnic din apropierea Centurii municipiului Satu Mare, individul fiind instructor de tir cu arcul al minorei și abuzând de poziția lui recunoscută de încredere asupra minorei. În timp ce se aflau în serviciul de patrulare, polițiștii au observat autoturismul care staționa într-un loc retras. Aceștia s-au deplasat spre acel autoturism și au observat că pe bancheta din spate a autoturismului se afla o persoană de sex masculin și una de sex feminin, care erau dezbrăcate de la brâu în jos și păreau a întreține raporturi sexuale.

În continuare, oamenii legii le-au cerut să înceteze și să se îmbrace, după care să coboare din autoturism și să se legitimeze. Ambii au recunoscut că au avut un moment intim, iar după ce au fost conduși la sediul Poliției, atât minora cât și bărbatul au recunoscut că au întreținut raporturi sexuale normale, precizând că se cunosc de mult timp, dar până la acea dată nu au avut un contact intim.

Potrivit legislației în vigoare, orice act sexual comis de o persoană adultă cu un minor care nu a împlinit 16 ani se va considera viol și se va pedepsi cu închisoarea de la 7 la 12 ani și cu interzicerea exercitării unor drepturi, cu excepția cazului în care diferența de vârstă între persoane respectivă și victimă nu depășește cinci ani. Cum bărbatul are 50 de ani, acesta a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de viol săvârșit asupra unui minor.

 

3 comentarii

  1. ilie Răspunde

    Daca e vreo gipsy care nu mai e virgina de ceva timp si care e familiarizata cu actele sexuale ar fi absurd sa sa considere viol,sunt situatii in care minora e foarte dezvoltata fizic iar hormonii cer sa fie satisfacuti.Nu incurajez si nici nu sustin placerea barbatului dar ar trebui tinut cont de context!

  2. H&R Răspunde

    Atatea femei nesatisfacute 30+ ani sunt, si asta a gasit-o tocmai pe asta? A cautat cu lumanarea.

  3. Vasy Răspunde

    Eram mai fericit daca politistii prindeau un hot sau talhar nu treaba asta…. dar na ete cum ete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.