Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO&VIDEO. A început Dog Show, la Satu Mare! Sute de câini de rasă din țară și din străinătate

Entuziasmul este la cote maxime la Satu Mare, unde a început Dog Show, cel mai mare eveniment canin din România. Sute de pasionați de câini din județul Satu Mare, dar și din județele limitrofe, au venit, de la primele ore, să admire exemplarele de rasă.

Dog Show, organizat de Asociația Chinologică Română, se desfășoară pe stadionul Someș din municipiul Satu Mare. Timp de două zile, cei prezenți vor putea admira o varietate impresionantă de câini de rasă, provenind din țară și din străinătate.

Competiția va fi jurizată de arbitri cu experiență din România, Ungaria, Slovacia, Serbia, Macedonia și Spania, care vor desemna cei mai buni câini din concurs. Pe lângă competiție, programul evenimentului include și demonstrații de dresaj, prezentări de modă canin și diverse alte activități interactive.

Evenimentul se desfășoară între orele 9.00 -18.00, sâmbătă, 20 aprilie, și duminică, 21 aprilie.

Dog Show Satu Mare este un eveniment ideal pentru familii, oferind o oportunitate unică de a petrece timp de calitate alături de animalele de companie preferate.

10 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Snoop Dogg e acolo?

  2. Sâcă Răspunde

    Pe mine m-au respins, cică n-am pedigri. Cum să nu am! Am un sac întreg proaspăt cumpărat cu mine, exact de aia care îmi place! Protestez!

    • Ham Ham! Răspunde

      No atunci, daca crezi ca ai dreptate, du-te. Poate castigi locu unu.👍🤫😀
      PS
      Ne distram noi ca oamenii. Da nu ne batem niciodata joc de caini si de animale. Cainii iubesc oamenii. Si multi oameni iubesc animalele. Sunt surprins cat de multi.
      Orasul nostru este vizitat de oameni cu câini, sau câini cu oameni, ia-o cum vrei, chiar din USA.. De pe intreg globul. Da asta, pentru unii nu conteaza.
      Sigur ca asa zisa “ospitalitate româneasca” este doar un cliseu. O legenda.
      Ham Ham!

    • Nae Răspunde

      Apoi Sâcă, m-am luat după tine, m-am prezentat cu un plic de 100 grame Pedigree pe care comisia m-a pus să-l mănânc apoi să latru si să mă piș pe bara portii de fotbal. Le-am făcut pe toate însă la ultima proba m-au descalificat pentru că nu am ridicat un picior…….😀

      • Sâcă Răspunde

        No mă bucur că măcar tu ai priceput ironia. 😉 Da’ nu plânge. Pune-o pe stăpâna ta să te mângție la cap. Sau în altă parte. 😉🤣

        • Sâca Răspunde

          Să i-o mângâi, poți să și cânți, fără să te ascunzi… falsule.. spor.

          • Sâcă

            Ba eu sunt cel adevărat. Tu ești o imitație second hand. Adică nimic nou când e vorba de tine.

  3. Ham Ham! Răspunde

    Ii acolo…Si Frank Sinatra participa.

  4. Gilly Răspunde

    E acolo gabor fata de pekinez si potoki fata de castor. reprezinta rasa mongoleza de peste granita. lipseste altfater e ocupat cu documentele pentru fonduri europene pe agricultura. nevasta-sa unde lucreaza oare…

    • Gilly Răspunde

      Pastileleeeeeee! Nu mi-a văzut careva pastileleeeeee???? Naiba să-l ia, nu trebuia să sar schema că uite că încep să am simptome de sevraj. Hepl. Ia, și era să uit Gilly= McPalinka asta ca să fie clar la toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.