Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Începe “Primăvara sătmăreană” – spectacole în fiecare weekend în Centrul Vechi

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G. M. Zamfirescu lansează ,,Primăvara sătmăreană’’, o serie de evenimente menite să aducă în centrul istoric al orașului multă culoare.

În fiecare final de săptămână din această primăvară, în lunile aprilie și mai, sătmărenii sunt invitați să participe la activitățile diverse și pentru toate vârstele. Vor avea loc concerte de muzică ușoară și clasică, programe și activități dedicate copiilor, toate găzduite de parcul central din Centrul Vechi redeschis recent.

,,Primăvara sătmăreană’’ debutează în acest sfârșit de săptămână, în 5-7 aprilie! Vineri sunt așteptați în număr cât mai mare toți copiii la joacă, iar sâmbătă și duminică sunt programate concerte.

Vineri, 5 aprilie, ora 18.00 – Naninski&Figaro – Aventuri de sub cupola circului (show interactiv pentru copii)

Sâmbătă, 6 aprilie, ora 19:00 – Concert Funk You
Duminică, 7 aprilie, ora 19:00 – Concert Acoustic Station

Menționăm că în caz de vreme nefavorabilă, activitățile de vineri după-masă se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior, concertul Funk You de sâmbătă, dacă plouă, are loc la Artizan Cafe, iar cel al trupei Acoustic Station de duminică, tot în caz de vreme nefavorabilă, la Red Hat Yard.

10 comentarii

  1. Costi Răspunde

    Frumos!

  2. satmarean Răspunde

    Circ. 7 ani numai ungurii chefuiau. Le-a intrat morcovul sondajelor si au devenit brusc patrioti. Jigodiile de husari si-au dat seama ca se apropie funia de par:))) Podul urmeaza cea mai frumoasa perioada, dar nu este o vesta de muncitor de 2 luni pe el, centrul dat in folosinta se sparge, cartierele sunt praf, la aeroport plateste judetul vreo 40 mil. de euroi ca s-a depasit termenul si ue ne da ue, aia nu se joaca. Nu mai pun botul oamenii la minciuni.

    • unul Răspunde

      S-a apucat gabor de citit poezii la copiii de la gradinita:)). El si roca, doi betivi, unul pe centura si altul la beci in Beltiug. Ce exemplu pentru parinti si copii.

    • Vasy Răspunde

      @satmarean Ce ai fumat?

      • H&R Răspunde

        A reglat ceasul inapoi…cu 50 de ani.

        • satmarean Răspunde

          Pai ce nu este adevarat slugilor din ce am scris?

          • Vasi

            Nimica. Fiindca esti un colonizat de peste munti. Aici e civilizatie. Stiu ca doare, dar asta e. Nu te poti integra in societate nici cum.

    • 123456789 Răspunde

      Daci nu-ti place in Satmar dute inapoi la Pecengii tai , dincolo de Carpati.

  3. H&R Răspunde

    Acolo e mai frumos. 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.