Ultima actualizare: azi, 10:22

 

Locale

FOTO/VIDEO. Pataki Csaba și-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Satu Mare

Pataki Csaba și-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Satu Mare, iar UDMR și-a depus lista de consilieri județeni.

Președintele Organizației Județene a UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, și-a depus luni, 29 aprilie, candidatura pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Satu Mare. Tot luni au fost depuse și listele cu propunerile de candidați pentru consilierii județeni. Depunerea dosarelor de candidatură a avut loc la ora 14:00, la Biroul Electoral Județean. Președintele în exercițiu al Consiliului Județean, Pataki Csaba, a declarat că s-a reușit strângerea a zeci de mii de semnături.

,,Față de acum patru ani se vede și din numărul de semnături pe care aproape că l-am dublat. Sunt peste 31.000 de semnături atât pentru a susține candidatura mea, cât și pentru a susține lista de candidați la funcțiile de consilieri județeni. Este o listă compusă din membri UDMR, din membri de la Forumul Democrat German, foști membri ai PCM-ului, chiar președintele Partidei Romilor, deci noi avem o coaliție sub umbrela noastră. Noi contăm și umblăm pentru toți cetățenii județului, indiferent de etnie sau orientare politică. Noi pornim pentru a construi un viitor, nu pornim împotriva nimănui, noi pornim să muncim la o altă turație decât în ultimele două mandate, cu și mai multe rezultate pozitive”, a declarat Pataki Csaba.

42 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Cu cine se bate?Cu Covoraș? Ai câștigat ungure,

    • Pop Răspunde

      Cu tipulhttps://criticii.ro/primarul-udmr-din-satu-mare-insotit-si-ghidat-de-la-distanta-din-pustie/

      • c-block Răspunde

        @Pop. Apoi dacă tu ești amator de articolele scrise de fostul procuror securist-comunist și înghiți mizeriile lui pe nemestecate spune multe despre persoana ta.

  2. Ciki Cean Răspunde

    Trebuia ales din oficiu pentru că și așa va câștiga fără drept de apel ! Govor mizează ca de obicei pentru un loc de vice…

  3. Vizionaru Răspunde

    „Make Hungary Great Again”! UDMR , prin vizionarul Gaborică și-a dat examenul politic, pe cel al tolerantei etnice, pe cel european, pe cel al respectului pt. cetățenii acestei urbe! Pasarela pietonala încă nenumită este rosu,alb, verde!O viziune a primitivismului feudal, nesimțirii epice, sovinismului și iredentismului abject! Dragi sătmăreni acesta este cadoul UDMR pt. sărbătorile pascale ortodoxe, steagul Ungariei întins peste Someș ! Stimați maghiari cred ca sunte-ți mândrii de eroii voștri udemeriști, votați cu încredere și in număr maxim, ura etnica,izolarea socială și iredentismul deșănțat, sunt singurele deziderate cu care va hrănesc iubiții voștri udemerei! Gaborică și restul udemereupulică ați făcut acest gest ordinar crezând ca puteți și vi se cuvine, eu cred ca este cea mai mare greșeală pe care o puteați face!

  4. Vizionaru Răspunde

    Propun ca pasarela sa se numească Miklos Horty! Tocmai pentru a arată cum o nație ros,alb,verde omagiază un criminal odios in Europa secolului 21! Doar pentru-ca ( sau cred ca ) pot!

  5. Vizionaru Răspunde

    Pastileleeeee! Nu mi-a văzut careva pastileleeee?

  6. Varu Răspunde

    Vizionările!!Ai mare dreptate,tu crezi că interesează pe cineva? Dă-i la român și la ungur pâine și circ și n-ai treabă.

  7. Cociș Răspunde

    Asa este, are dreptate @vizionarul, am crezut ca este aberatie, dar nu .Acum am trecut pe dig si intradevar calea de rulare pentru biciclete este pavaj rosu, probabil o sa fie marcaj alb. Nu ma asteptam la un asemenea gest din partea primarului !Credeam ca a depasit momentul manifestarilor sovine si era cu adevarat primarul tuturor satmarenilor.

  8. Cociș Răspunde

    Mda. Culorile roșu, alb și verde în orice combinație, singure sau în orice nuanță trebuie interzise prin lege. Mai rămâne să vedem ce facem cu frunzele de pe copaci.

  9. Vizionaru Răspunde

    De ce nu ați făcut pista pt. biciclete verde sau negru așa cum este in tot orașul și in tot centrul? Trecerile pt biciclete de pe Botizului verde cu alb, lângă trecerile de pietoni rosu cu alb….Hai lăsați-o dracu pe cine credeți ca mai prostiti! Cam multe coincidente, brusc pasarela trebuia vopsita in verde ( sa se integreze)), in așteptarea pavajului rosu ați ținut închisă pasarela doua luni, deși puteați asfalta și eventual vopsii cu verde pista de biciclete, economisești și o grămada de bani..Cei mai mulți copaci au frunzele verzi in mod intenționat, nu doar cei cu flori sau fructe albe și rosii! Puteați sa vopsiti podul in albastru, precum apa și cerul😀, balustradele galbene și pista roșie…😀😀. Se răsucea Horty in mormânt!

    • Vizionaru Răspunde

      Și toate tomberoanele de gunoi tot așa. Cum a făcut Funar.

      • Vizionaru Răspunde

        Aha, când a făcut Funar era o problema, nu pentru ca erau culorile drapelului național in România ci pentru ca in Cluj erau și etnici maghiari! E nașpa , cam așa văd și etnicii romani din Satmar cocleala marca Gaborică-Udemerică.V-ați răspuns singuri la problema iudemericilor!

        • Vizionaru Răspunde

          Din ce puteți constata vorbesc singur cu mine însumi. Dar mă cred superdăștept și văd cum vine dujmanul de după colț. Oare nu paranoia se cheamă asta? Pistele de biciclete peste tot în lume sunt în culoare roșie. Asta ca să observe tot cretinul de șofer.

          • matrix

            Wow, chiar asa? Si pe urcarea pe pasarela si pe Botizului, etc de ce sunt verzi?

  10. primarescu Răspunde

    RUSINE UDMR! Dar rusine și tuturor candidaților la Primarie si șeptelului de consuli din spatele lor care probabil stiau de ceva vreme despre aceasta “aroganta” a primarului si au tăcut mâlc! Nu ieșiți la vot, nu alegeți răul cel mai mic, nu stricați un exercițiu democratic pe niște loaze! Dacă este sa iasă actualul primar, sa iasă! Lasati-l sa-l voteze cei care aproba asemenea manifestări! Si apoi sa se spele cu el pe cap!

  11. 🥱 Răspunde

    Si eu credeam ca sunt culorile drapelului mexican sau poate italian, eventual a Iranului.

    • Vizionaru Răspunde

      Sau poate bulgaresc nu-i așa?Sa bage și niște castraveți verzi pe pavaju rosu și o sa fie reclama la murături bulgărești.Prosteală ieftină bonghenașilor, atât aveți in program!

      • 😂 Răspunde

        Ideea e ca interpretezi cum vrei cand esti fixat. Ca fapt divers acea nuanta de verde a pasarelei pietonale, nu seamana deloc cu nuata verde oficiala acelui drapel reprezentativ, dar fiecare crede in primul rand ce vrea si ce ii convine si in general mai vir sa si convinga pe altii.

  12. Varu Răspunde

    Bine bă! aveți dreptate, nu-l mai votam pe Gabor,îl vreți pe Roca?omul de casă al lui Govor,pe Cosma?pe Panait?

  13. Varu Răspunde

    Pun pariu că chiar dacă se mobilizează toți Românii din oraș tot va ieși Gabor primar.

  14. vizionarulisaracist Răspunde

    Ce jalnici sunteti. Restu podurilor is rosii si galbene , podul de fier e albastru ce aveti daca asta e verde? Unde naiba va sunt neuronii din cap cand pentru un asemenea lucru va plangeti. E o culoare atat nimic mai mult. Ce ai fi vrut @vizionarule ca toate podurile sa fie rosii si galbene , ai deja 2 uitate la alea . Rasismu asta infect pe care unii il aveti in voi , ura asta pentru niste persoane care nu v-au gresit nimic. Iti dai seama ca faci mare tam-tam pentru ca unul din podurile orasului va fi culoarea verde … unul!

    • Unul Răspunde

      Nici nu merita comentat postarea Vizionaru-lui. Omul are probleme serioase. Nu stiu cum de mai are curajul sa iasa in oras,peste tot vede numai verde ,rosu si alb.Sarmanul! Ce rost are instigarea? Daca nu Cozma atunci “Vizionarul” !

      • H&R Răspunde

        Poate vede numai aceste culori. Un fel de discromat, daltonist. Aaah nu, se numește vizionarist.

        • H&R Răspunde

          Revizionarist mai degrabă!

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Are vedenii, halucinatii. Nu ai cum sa-l convingi ca nu e asa cum zice ca are capul plin de fixuri. Numai de fixuri. Si cum inca nu s-a nascut pe planet Earth prostul care sa recunoasca faptul ca e prost el va perpetua sa debiteze ineptiile sale in continuare. Se cheama spalat pe creier. Altceva nici nu e in stare sa gandeasca. Dar eu cred ca e obositor sa traiesti asa ca te astepti tot timpul ca sare dupa colt Attila pe caii albi cu hoardele sale. Aia ca e hun si a venit cu 5-600 de ani mai devreme este ceva minor. Doar ca acest comportament este toxic pentru ca se pare ca are destui adepti. De aia sta AUR cum sta. Alta minune si aia, o adunatura d enerealizati galagiosi.

          • sergiu

            Singurii care aveti halucinatii sunteti voi! Si nu de azi de ieri! Acum vreti sa mintiti un oras intreg ca este o coincidenta, toate aberatiile roș, alb, verzi de la flori prin parcuri, piste de biciclete, afise, pasarela, etc sunt coincidente. O natie bolnava care a fost intotdeauna impotriva normalitatii si a starii reale de fapt, hranita cu utopii si himere! O natie ancorata in primitivism, primitivism numit cu mandrie prosteasca “radacini”!V-ati dat de prea multe ori arama pe fata, toata lumea stie cat va duce capul! Nu ar strica sa puneti putina RATIUNE la radacinile alea si veti descoperii o multitudine de culori, nu doar rosu,alb,verde!

          • @Sergiu

            Esti deplasat. Sa presupunem ca e asa, pai ce sa zic si altii s-au trezit peste noapte in alta tara poate nu chiar asa demult. Asa ca pana la 1000 de ani de Romania mai este este. Urmele nu dispar de pe o zi pe alta. Pana la urma deja toata Europa de vest este invadata de alte natii si vad ca incet si aici incepe, apoi probabil aia nu te deranjeaza. Stai lejer ca vei vedea de-acum incolo multe culori Lgbtq, dupa alegerile europarlamentare, sau vei fi trimis pe front imbracat predominant in verde si vei fi multumit.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            @Sergiu, mă rog. Tu atât ai înțeles din ce am scris că atâta te duce capul. Tu vrei să găsești și dacă nu inventezi. Nu e nimic adevărat din astea dar te rog persistă în prostiile tale dar atunci te rog până la capăt. Până-n pânzele albe. Ca să vadă toată lumea cum refulează toleranța multimilenară din unii.

          • @Sergiu

            Era pt Sergiu 🤣 doar ca nu avea buton pt raspuns…si cam ce nu e adevarat?

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Știu bine. Eu am răspuns la acel Sergiu și nu am reacționat la ce ai spus tu pentru că sunt de acord. Doar că nu mai e opțiune de răspuns la comentarii. Idioții ca și ei se dau mari rrrromâni dar cum de trec granița toți sunt niște mielușei, niște sclavi veritabili buni pentru plantație. Aici după monitor e revoltat dar atâta este tot. E un fâs puturos, urât mirositor. Problema este că sunt destui ca și el. Iar dacă a umblat prin Europa se pare că degeaba că nu s-a lipit absolut nimic de el. Sincer nici nu-mi pasă în ce realitate alternativă își duce veacul că face umbră degeaba pe planată.

  15. H&R Răspunde

    Mae și Pop aceeași persoană?

    • părerea mea Răspunde

      Baga la socoteala si pe Vizionaru.

    • părerea mea Răspunde

      Mai bagă la socoteală și @matrix. Deja se face o colecție frumoasă. Are ăsta niște fixuri cu culoarea pistei că zici că pe acolo ar circula toată ziua. 😉 Deja e obsedat de problemă. Înseamnă că este un om fericit. Toate celelalte probleme sunt gata rezolvate, nu?

  16. @Sergiu Răspunde

    Era pt Sergiu 🤣 doar ca nu avea buton pt raspuns…si cam ce nu e adevarat?

  17. sergiu Răspunde

    Bă ineptilor voi nu intelegeti ca si “doar” dupa 105 ani nu este despre unguri si romani!!!!! Este despre OAMENI, primitivilor, nu despre linii pe harta sau limba vorbita ! Voi nu intelegeti ca udmr nu are ce sa caute ca partid! Nu iredentismul si segregarea pe criterii etnice trebuie sa fie combustibilul unei etnii minoritate care doreste sa-si pastreze identitatea ! Nu asa se apara o identitate nationala! Altceva decat băsini in rosu, alb, verde si putoare de la carnea de sub șa voi ce livrati electoratului vostru? Mergeti cu segregarea pana acolo incat sunteti si impotriva familiilor mixte, mai ales cretinii vostri de popi! Bă idiotilor, parintele iluminismului, Montesquieu ( curentul de la care a pornit emanciparea Europei) spunea ca molimele omenirii sunt feudalii si clerul! Ei, voi udmr-istii exact aia sunteti! Sunteti cea mai grava boala pentru etnia maghiara! Sufocati din fasa orice dorinta de autodeterminare a proprilor conationali de frica ca pierdeti clientii, nu “identitatea”!

    • comentator Răspunde

      Parțial sunt de acord cu tine dar înainte de a împroșca cu noroi în celălalt te rog frumos uită-te puțintel în propria ta ogradă și mătură că e deranja mare acolo. După ce se vede că ai intenția să faci curat după aceea se poate sta jos și discuta. Până atunci doar deșertezi pe aici baliverne bine băgate în capul tău tocmai de cei despre care spui că nu fac bine. Tu ce faci? Repeți întruna aceleași chestii. Nu ai ce face? La tine nu vine ceva sărbătoare?
      PS. UDMR sau orice organizație de acest tip (și între cele două războaie a fost un partidg maghiar) va exista atâta vreme câtă timp politicienii români vor avea un mesaj către electoratul maghiar. Atâta vreme cât timp mesajul va fi că stați cuminți și tăceți din gură că noi am decis că vouă vă e bine atâta vreme nu se va modifica nimic. Dar ca să vezi nici un partid nu riscă asta pentru că își pierde din votanți.
      PS2. România nu are o lege a minorităților. S-a încercat acum 20 de ani dar s-a iscat un scandal de nu numai în parlament. Era foarte util acum pentru că ar oferi statului român atât pârghii pentru a a ajuta minoritatea, pentru a le asculta doleanțele dar și pentru un control mai riguros vizavi de ce înseamnă finanțare. La unguri sunt autoguvernări minoritare în fiecare județ și finanțările vin direct către ei de la guvern nu așa ca la noi. Adică organizațiile primesc fonduri și le cheltuiesc ca niște bezmetici pe te miri ce. Nu știu de ce s-a aruncat într-un sertar și s-a uitat intenționat legea acolo. Legea nu ar stabili drepturi ci ar putea să stabilească un cadru de discuții. Consider că ar fo foarte necesar. Însă în climatul aurist, șoșochist actual nu recomand. Și dacă ar fi legea asta uite ai putea avea un instrument de verificare. Dar românii știu totul mai bine și insistă să redescopere iar și iar apa caldă și mersul pe jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.