Ultima actualizare: azi, 15:44

 

Locale

FOTO/VIDEO. Radu Panait și-a depus candidatura pentru Primăria Satu Mare

Președintele Uniunii Salvați România (USR), Radu Panait, și-a depus, luni, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare.

Radu Panait și-a depus documentele, luni după-masa, 29 aprilie, la Circumscripția Electorală Municipală. El a spus că în campania electorală sătmărenii trebuie să se uite atent la programul politicienilor.

,,Este candidatura Dreapta Unită Satu Mare pentru alegerile locale. Împreună cu doamna președinte Diana Creț, domnul președinte PMP, Liviu Pop și colegii din USR ne-am depus candidaturile pentru Primăria municipiului Satu Mare și pentru Consiliul Local. Este un moment foarte important pentru că începe campania electorală, iar mesajul meu pentru toți sătmăreni este de a nu se uita la diversele polemici politice, jocuri de culise și alte mizerii pe care le face clasa politică. Uitați-vă la programul politicienilor, de acolo vă puteți da seama dacă doriți să-i dați încrederea dumneavoastră pentru următorii patru ani unuia dintre candidații pe care îi veți vedea în această campanie electorală”, a declarat Radu Panait.

El a mai spus că programul USR va fi prezentat în această săptămână, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Teatrul de Nord.

,,Pe data de 2 mai, ora 18.00, la Teatrul de Nord din Satu Mare, noi cei din USR vom prezenta programul nostru pentru Satu Mare. Vă invităm pe toți ca să vedeți ceea ce propunem pentru orașul nostru și sperăm ca astfel să vă convingem că votul dumneavoastră este pe mâini sigure la USR”, a mai spus Panait.

18 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Pierzi vremea Panait

    • Sâcă Răspunde

      Nu pierde vremea prietene, trebuie mimat ceva ca să-și mai rezolve incă 4 ani de …somn.*

    • Adi Răspunde

      Tipul ăsta nu are rușine , un individ fără rezultate administrative dar cu un tupeu extrem .

  2. Aspi Rina Răspunde

    Ia uite ce moace ”politice” au ??!!Vai ,steaua lor !Cu așa politicieni ajungem de râsul europei !

    • c-block Răspunde

      Vezi că în poză ai un deputat și un senator în exerițiu plus o tanti consilieră local la municipiul Satu Mare.😮

      • Aspi Rina Răspunde

        Păcat de cei care și-au pus speranțe în ei și i-au votat,că n-au făcut absolut nimic vreme de 4 ani pentru sătmăreni !!Pentru ce mai vin acum cu cerșeala ??!!

        • c-block Răspunde

          Numai adu-ți aminte când acum 4 ani ziceam că mare dezamăgire vor fi. Și ce revoltați mai erau unii că nu, că ei vor schimba și vor face și vor drege. Unde ești acum @Tineriada să le iei apărarea???? Că ți-a pierit sonorul.

    • io Răspunde

      suntem demult deja.

  3. Mae Răspunde

    Paraziții greață totală !!!!!

  4. teo Răspunde

    Halal echipa :)) Neprofesionistii in actiune! Neacșule, ce cauți tu prin poze?……mai „lucrezi” la primărie?

  5. Bobi Brudasca Răspunde

    Panait, deputatul ZERO!

    • satmarean Răspunde

      Gresit!RADU PANAIT este unul dintre parlamentarii tarii care merita respect si chiar s-a implicat activ si are rezultate notabile ca deputat.Datorita implicarii sale politice, oamenii cu handicap definitiv nu mai trebuie sa se chinuie sa se prezinte anual la comisii medicale.Este meritul sau ca a impus aceasta hotarare de guvern.Prin toate declaratiile sale politice,si sunt multe, se lupta pt copiii tarii,pt tinerii tarii,pt drepturile lor si bunastarea lor din orfelinate,pt bunicii tarii,pt mediul de afaceri,pt satmareni,care merita si mai multa atentie din partea guvernului pt ca SM,la granita cu Ungaria si Ukraina, trebuie sa fie deosebit de importanta pt tara,pt GUVERNANTII SAI,si chiar este.Se lucreaza intens la Autostrada Nordului-meritul apartine PNL,PSD,USR,UDMR,PMP si Presedintelui.Suceava-Petea traseul Autostrazii Nordului.Este autostrada/drumul expres care va fi extrem de tranzitat din R.Moldova si Moldova tarii noastre,prin Petea noastra,spre Occident,prin autostrada din Ungaria,iar toata industria horeca din SM va avea de castigat,SM va prospera si mai mult!Hotelul Dacia se renoveaza datorita UDMR si Primar UDMR.E simplu.Avem nevoie de UDMR ca SM sa prospere si sa se dezvolte in continuare,alaturi si impreuna prin cooperare armonioasa si eficienta cu PSD,PNL,ADU(USR,Forta Dreptei,PMP).Si mai avem nevoie de politicieni asemeni domnului RADU PANAIT in Parlamentul tarii.Decenti,implicati politic cu inteligenta pt binele cetatenilor tarii,activi si cu multa carte adevarata si buna-cuviinta politica si cu care ne mandrim si care ne fac cinste in Parlamentul tarii.Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant,convingeti-va singuri studiindu-i activitatea de parlamentar.La Parlamentare,votul meu se va duce categoric spre RADU PANAIT.

      https://www.cdep.ro/pls/steno/steno2015.lista?idv=7289&leg=2020&idl=1

      • c-block Răspunde

        Vezi că aici și-a depus candidatura pentru pimăria Satu Mare. În loc să lingi din greu măcar în ceasul al 12-lea ai putea încerca să și gândești logic. Te comporți mai ceva ca istericele din anii 90 de la APACA din București când îl vedea pe Petre Roman. Ce să spun, mult le-a ajutat. Că din ce era acolo personal angajat nici o pătrime nu mai este. Dar partidul are nevoie de idioți ca și tine. Așa că dă-i înainte.

  6. Ioan Răspunde

    Felicitări, domnului Panait, succes!

  7. Sâcă Răspunde

    @ Aspirina …De ce zici că n-au făcut nimic ??? Câți bani au tocat acești *Nevăzuți* intr-un an de zile …. bineînțeles nu din buzunarul lor …Se mai screm pe aici cu fel de fel de practici, și mai rezolvă 4 ani de somn .. Jigodiile

  8. vadimT Răspunde

    bravo! t’oti votantii lui incap intr-o poza!

  9. ... Răspunde

    Succes Radu!

  10. ... Răspunde

    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.