Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

Radu Panait (USR) candidează la Primăria Satu Mare: ,,Știm exact ce avem de făcut”

Radu Panait candidează la Primăria municipiului Satu Mare din partea USR. El a declarat, pentru PortalSM, că are viziune și știe de ce are nevoie municipiul Satu Mare ca să prospere, subliniind, totodată, că vrea să transforme orașul într-un loc de care să își aducă aminte orice turist. ,,Știm exact ce avem de făcut”.

,,Viziunea mea pentru ceea ce înseamnă Satu Mare este de departe mai bună, mai de perspectivă și din punct de vedere estetic mult mai bine gândită. Viziunea mea pentru cum arată un Satu Mare frumos și dezvoltat are la bază niște cunoștințe solide. Sunt absolvent de Conservator, adică eu știu ce e frumos, am fost învățat ani de zile ce este frumosul, am avut chiar o materie la școală care se numea estetică. Am în familie oameni care știu ce este frumos, cu asta se ocupă, înțeleg ce înseamnă partea de usability (…) Noi știm exact ceea ce avem de făcut ca să facem din orașul nostru un oraș frumos, un oraș atractiv, un oraș care să-i facă pe alții să-și aducă aminte cu plăcere că au trecut prin Satu Mare”, a declarat Radu Panait, pentru PortalSM.

De asemenea, el a mai spus că multe dintre soluțiile propuse de USR au fost deja preluate de conducerea municipalității.

,,Multe dintre soluțiile pe care noi le-am propus pentru Satu Mare au fost preluate de actuala administrație, însă ei nu recunosc acest lucru. (…) Am depus un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care ședințele să fie difuzate pe Facebook, acolo unde stau oamenii, partea de usability. Noi am pus la dispoziția sătmărenilor ședințele de Consiliu Local direct pe Facebook. (…) Faptul că vedem o grămadă de fațade reabilitate în tot centrul istoric este în urma propunerii pe care Diana Creț, președinta noastră de la municipiu a făcut-o când era ea consilier local”, a mai spus Radu Panait.

Podcastul integral poate fi următit în videoclipul următor:

18 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Unii raman mereu candidati ..

  2. Temu Răspunde

    Mai exact; Secret militar, nimic concret ce aveti de facut. Doar vorbe goale.
    Un mesaj catre voi ; urmatorul primar indiferent cine va fi, sa faca tot atata + o cafea . Nimic mai mult.

  3. Altu Răspunde

    Așa idioților, împărțiți 60% din populație la 10 candidați și 40% votează cu unul singur. Alegerile astea nu au rost,bani cheltuiți. Prelungiți mandatul lui Gabor din oficiu măcar scutim o cheltuială inutilă. Cu așa politicieni ne merităm soarta

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Priviți așa lucrurile. La minoritari sunt prealegeri, iarcei care candidează se prezintă, prezintă ce au făcut până acum și ce doresc să facă dacă vor fi aleși. După care se trece la vot și oamenii sunt puși în ordine după numărul de voturi primite. Astfel se nasc candidații. Partidele românești de ce nu procedează la fel? E foarte
      simplu. Și tot același vot îi scoate din cursă pe aceeași candidați. Vezi cazul primarului încă UDMR de Săcășeni care nu a primit destule voturi și altul va candida în locul lui. Tot așa au dispărut din cursă fostul primar de Livada – Sebesi sau cel din Păulești care zici că aveau abonament la funcție. Deci nu e chiar bătut în cuie cum cred unii. Alegeți-vă candidați care să poată fi votați de toți și nu așa în bătaie de joc. Nu ungurii sunt de vină că majoritarii nu sunt în stare să-și caute un candidat prezentabil și cu șanse.

      • Altu Răspunde

        Ai dreptate nu ei(ungurii) sunt de vină că românii sunt dezbinați. Dar sistemul de vot este unul nereprezentativ , teoretic și cu 10 %din voturi poți fi primar. Cu acest sistem de vot sunt favorizați primarii în funcție precum și cei care sunt votați pe criterii etnice. Românii și pe Dumnezeu dacă l-ar pune să candideze,acesta nu ar fi votat de unguri. Singura șansă este ca și românii să aibă un singur candidat,dar sunt interese, multe partide,etc. Așa că ne merităm soarta.

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Doar că nici nu câștigi nimic dacă faci o uniune așa ad-hoc de dragul sportului că vezi cum am pățit cu Coica. Refuz să cred că această comunitate sătmăreană nu poate produce minim un gospodar demn să fie votat de toți. La asta să lucrați și nu la #ba-pe-a-mă-tii și că #ungurii-sunt-de-vină-pentru-orice. Ar fi mai bine pentru toți, crede-mă. Am scris asta și acum 4 ani dar văd că nu s-a mișcat nimic. Așa că ….

  4. Gheo Răspunde

    De tătă comedie îs romînii, încă no învățat nimică de la unguri.
    Da bag de samă că îs ase de flămînz că nu văd cît îs de prostălăi.
    Să mulțămiesc cu ce îi pică la ungur de la gură.
    Pînă veghem așe politicieni fără respect față de neamu lor a fi tare greu să recîștigăm orașu.

  5. Beny ... Răspunde

    PNL îl susține pe Radu Roca

  6. Dani Răspunde

    Ungur,ungur dar face pentru noi romani. Romanul ce a facut? exemplu :Anderco? Coica? Bine stim ,fiecare a facut pentru el.De ce nu a facut si pentru Satu Mare ? Pentru mine este indiferent ca-i ungur sau roman,sa faca lucrurii pentru oras pentru cei ce la-u ales.Gabor a facut deci merit inca un mandat ,sa continue si sa prospere si acest oras! Cine este multumit de directia in care a pornit orasul il va vota cu siguranta indiferent de nationalitate!

    • Altu Răspunde

      @Dani,dar Ileys ce a făcut 8 ani și era ungur. Anderco e eva corcitura,plus că pe vremea aia nici nu eram in M.UE,nu erau fonduri europene,etc. Coica,a fost 4 ani,pt mine de exemplu el a făcut cel mai mult. A amenajat parcarea în spatele blocului și zona picnic din M16. Pasarela, centrul pe mine mă lasă rece nu îmi folosesc la nimic.

      • Dani Răspunde

        @Altu .Da este adevarat ca nici Gyuszi nu a facut multe,dar nici buget nu era pe atunci sau fonduri Europene.Dar este profund gresit ca Coica a amenajat parcarile din spatele blocului ,corect este ca a inceput marea demolare care ia si adus pierderile la alegeri. A da ,a mai facut niste cabinete la parterul blocurilor de pe Lucian Blaga si tot odata a distrus pista de biciclete existenta deja sa-si amenajeze parcare ptr. cabinete.Pasarela pietonala si velo va fi folositoare tuturora ( nu trebuie sa urici podul Decebal sau Golescu ) si vei vedea ca se va folosi foarte mult. Centru idem,este deja foarte animat de catre cetatini urbei.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        @Altu, tu ai memorie scurtă frate. Coica a demolat cotețele de garaje în februarie-martie 2013 și a zis că până-n toamnă toate locurile de parcare vor fi reamenajate pe acele locuri eliberate. Asta a afirmat. Apoi a vrut să le dea cu încredințare directă la băieți să fie sub valoare și să se facă învârtelile dâmbovițene fără licitație dar ca să vezi cineva s-a prins. Plus nimeni nu s-a hazardat să se apuce de treabă că nu era proiect, nu erau măsurători, cote, nimic-nimic. Cine a făcut pe astea a fost exact actualul primar care a trebuit să refacă absolut toate proiectele făcute prost și pe genunchi de echipa lui Coica. Nu-l simpatizez dar asta este adevărul. Coica a fost cel mai prost primar posibil câte a avut orașul de după 90.

        • Altu Răspunde

          La mine în cartier a început Gyusi marea demolare și amenajarea de parcări. Curtea unde stau eu a ocolit -o. A fost asfaltată pe vremea lui Coica. Așa că nu vorbi de memorie că nu are legătură una cu alta. Că în rest nu a făcut mare lucru e adevărat.

          • @

            Se pare ca și tu ai rămas asfaltat pînă la brâu în marele proiect Coică.

      • Zamfirescu Răspunde

        @Altu, dupa tine Parcul industrial cind si cine la facut ? Horica ? M. Bradea ? Coica ?

  7. .... Răspunde

    Panait e analfabet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.