Ultima actualizare: ieri, 20:28

 

Locale

S-a lansat primul grup de business networking BNI Satu Mare

S-a lansat primul grup de business networking BNI Satu Mare. Un grup format din 20 de antreprenori din judeţul Satu Mare s-a reunit şi a reuşit să pună bazele BNI la Satu Mare. BNI este cea mai mare rețea de business networking din lume. Reţeaua funcţionează în special pe baza referințelor primite, astfel că membrii acestora își dezvoltă în mod semnificativ, an de an, afacerile.

Primul preşedinte al BNI Satu Mare a fost desemnat Cristian Paşca, reprezentând compania Lebăda, care şi-a ales o echipă cu care să extindă acest concept de business networking şi să ducă la întărirea mediului de afaceri din Satu Mare.

Urmează ca noul grup să fie lansat oficial în cadrul unei gale care va avea loc în data de 29 mai 2024 la restaurantul Imperial. Gala de lansare va fi un adevărat eveniment de business networking şi va fi deschisă tuturor oamenilor de afaceri dar şi persoanelor interesate de dezvoltare pe plan profesional. Detalii despre gală vor fi disponibile în curând.

Ce este BNI?

BNI (Business Networking International) este cea mai mare rețea de business networking din lume. Datorită referințelor primite în cadrul BNI, membrii reţelei își dezvoltă în mod semnificativ, an de an, afacerile.

Cei peste 318000 membri din întreaga lume și-au recomandat reciproc afaceri în valoare de peste 23 miliarde USD în ultimele 12 luni.

Folosind aceleași instrumente, BNI România a generat în 2023 afaceri din recomandările primite de la membrii comunității în valoare de peste 13.7 milioane EUR.

Persoanele care doresc mai multe detalii despre BNI pot participa la gala din 29 mai, când avea loc şi un business networking.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.