Ultima actualizare: azi, 15:35

 

Locale

Tineri acuzați că au fugit de la un restaurant din Satu Mare fără să plătească. Acum sunt căutați

Un grup de tineri este acuzat de reprezentanții unui restaurant din municipiul Satu Mare că a fugit fără să plătească. Tinerii sunt acum căutați pe Facebook.

Concret, mai mulți tineri s-au dus la un restaurant din municipiul Satu Mare și au comandat mâncare, desert și băuturi răcoritoare, iar când trebuiau să achite nota de plată s-au făcut nevăzuți. Reprezentanții restaurantului au postat mai multe imagini cu tinerii și îi roagă pe sătmăreni să distribuie postarea, subliniind că nu vor să implice poliția.

,,Dorim să cerem ajutor! Nu dorim probleme, doar dorim sa recuperăm bănuții! Azi după masă, patru tineri au servit masa, iar când ospătarul a mers după nota de plată, au profitat de acest lucru si au plecat fără să plătească. Suma datorată este de 418 lei. Dacă puteți să ne ajutați cu un share, nu dorim să implicăm poliția”, este mesajul transmis de reprezentanții restaurantului.

9 comentarii

  1. Xyz Răspunde

    Tinara generatie.
    Viitorul tarii.
    Ne “mindrim” cu ei !

  2. Sf. Patrick Răspunde

    În Dublin și probabil nu numai acolo, plata se încasează in momentul în care consumația a fost adusă la masă. Este atât de greu?

  3. comentator Răspunde

    Nu știu de ce vă mirați. Fac ce au văzut de la alții și bag seamă se mai cred și virali. Aia probabil nu le trece prin cap că dacă (și mai mult ca sigur că da). deci dacă sunt găsiți vor regreta amarnic ce au făcut. Că de îi prinde poliția răsplata nu se rezumă la o amendă sau la obligarea achitării notei de plată. Să le spună asta cineva. E caz penal. Sunt alții care pentru mai puțin au înfundat pușcăria. Patronul restaurantului a fost un finuț când le-a dat un moment de gândire. Dar consider că dacă a apărut în spațiul virtual este o șansă destul de mare ca poliția să se autosesizeze și atunci treaba poate ieși chiar foarte urât pentru ei. Oare merită? Pentru niște grătare, ceva pizza și papanași pe acolo? Nu cred.

    • Radu Răspunde

      Pe lângă problemele care sigur vor urma,rușinea de a li se publica fetele pe retele nu are importanta?
      Parintii care i-au educat cum se simt,ce masuri vor lua?
      Rușine!!!

  4. Gogu Știuk Răspunde

    A început tineriada useristă ? Poate au participat la ”lansare”…

  5. Radu Răspunde

    Mai nou regula ptr.terase este sa încaseze pe loc contravaloarea produselor
    Este f.normal și sanatos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.