Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Sătmăreancă fără permis, prinsă la volanul unui BMW. Nu a oprit la semnalele poliției

O tânără din Satu Mare a fost trimisă în judecată, în această săptămână, după ce a condus fără permis și nu a oprit la semnalele poliției.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie, a condus un autoturism marca BMW prin oraș. Atunci când a dat „nas în nas” cu poliția, nu a oprit la semnalele polițiștilor. Când, într-un final, aceștia au reușit să oprească șoferița, ea s-a scuzat că s-a speriat de ei, motiv pentru care nu a oprit mașina.

Tânăra a explicat că, înainte de incident, iubitul ei a mers la ea acasă cu BMW-ul , împreună cu câțiva prieteni. Aceștia au urcat în autoturism, condus de un prieten de-al iubitului ei și au pornit la drum. Ajunși la o stație de carburanți de la intrarea în oraș, prietenii iubitului ei au plecat în altă parte, iar ea a urcat la volanul mașinii iubitului ei pe care a condus-o până pe strada Careiului unde a intenționat să meargă la un concert.

În timpul deplasării, ea a observat semnalele de oprire al poliției, dar din cauză că s-a speriat, a spus ea, a decis să nu oprească și a continuat să conducă. A fost oprită, totuși, la scurt timp de un echipaj de poliție.

La cererea acestora de a-i prezenta documentele, tânăra a prezentat doar cartea de identitate, prefăcându-se că își caută permisul de conducere. Mai târziu, ea a recunoscut că nu deține niciun permis de conducere.

Tânăra sătmăreancă a fost supusă testului cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat negativ, iar ulterior a fost testată cu un test rapid pentru substanțe stupefiante, rezultatul fiind, de asemenea, negativ.

Aceasta a susținut că iubitul ei îi încredințase mașina deoarece credea că ea deține un permis de conducere. Femeia, care are și antecedente penale, a fost trimisă în judecată în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

8 comentarii

  1. UAP Răspunde

    Oare mai era stire daca era cu Dacia?

  2. Sătmărean Răspunde

    De parcă alții cu alte mărci de autovehicule nu încalcă legislația și normele rutiere !

  3. Sătmărean 1 Răspunde

    Să fim serioși porcalsm, vedeți alte știri mai serioase, nu din alte județe și din urmă cu ani de zile !

  4. Altu cu BMW Răspunde

    Așa, și?
    Eu AM BMW, dar ceva model mai nașpa deoarece mașina mea ȘTIE să semnalizeze, NU se bagă în depășiri ca kuru, nu demaraează în trombă, cu alte cuvinte circulă normal! Și este faină și super confortabilă, eu de-asta am ales-o 😉
    Dacă sunt șoferi de mașini cu marca BMW frustrați că marca asta se prezintă negativ, să sugă o ceapă! Să învețe să semnalizeze, să circule normal, fără excese, fără demarări turbate, fără derapaje!

    Hai sictir frustraților!

    • altu fără bmw Răspunde

      Problema e mon chere că mulți șoferi de BMW sunt predestinați la astfel de treburi. Ei caută cu tot dinadinsul să fie văzuti, să facă șicanări în trafic, să parcheze cum le taie capul. Nu cu masina e problema ci cu celebra piesă interschimbabilă dintre volan și scaunul de șofer. Și dacă aceea piesă este un tâmpit nu ai ce face. Că de unde nu este nu ai ce cere. Mă bucur că tu nu ești așa dar așa-i că știi și tu că ești minoritar în acest domeniu. Din păcate.

      • 🥱 Răspunde

        La fel cu Dacia, Skoda, VW passat/golf, Audi, Mercedes, Ford focus…etc Doar ca cei complexati si frustrati nu vad decat BMW, restul profita de avantajele mediocritatii si da vina pe suspectii de serviciu. :-))

  5. Varu Răspunde

    Ce legătură are cu această speță,putea să conducă și un Trabant,tot îi trebuia permis.

  6. Sătmărean 1 Răspunde

    Da văru pulii, da tu nu vezi și citești că numai cu BMW au de lucru, sugemi-ar p…a cocalarii din presă !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.