Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

Satu Mare: 14 trupe din 10 orașe se vor confrunta la Concursul Internațional de Street Dance Bounce

Clubul de dans Crazy Dancers Crews – CDC, va organiza, sâmbătă, 27 aprilie, cea de-a XIV-a editie a Concursului International de street dance BOUNCE Satu Mare.

La concurs vor participa 14 scoli de dans din: Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Cluj, Valea lui Mihai, Salonta, Bacau, Bistrita, Debrecen si Nyiregyhaza. Trupele vor fi jurizate de coregrafi si dansatori renumiti din Belgia, Ungaria si Moldova. Ne asteptam la un spectacol incendiar si un concurs de inalt nivel cu trupe prestigioase.

„Va invitam pe pagina de Facebook si Instagram a Concursului international de urban dance BOUNCE Satu Mare pentru a viziona momente din editiile trecute si de a va convinge ca e pacat de ratat concursul.

Multumim colaboratorilor si sponsorilor: SCM Dr. Coica, Big Security, Auchan Satu Mare, Alu Menziken, Avon, Nicovid, Hotel Aurora, Libraria Compas, No Limites Tehnologie, Natura, Vision Art, Academia Partium, Pizzeria Gemelli, Restaurant Arezzo, Restaurant Mamili”, transmit organizatorii.

Concursul va avea loc la sala de sport Traian Vuia – Bulevardul Closca 72/A incepand cu orele 11:00. Bilete (20lei) se vor putea achiziona la fata locului incepand de la orele 10:30.

Evenimentul este sustinut de Primaria Municipiului Satu Mare si de Centrul Cultura G. M. Zamfirescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.