Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

,,Se întâmplă minuni”. Refuzată de mai multe spitale, o tânără a fost salvată de medicii din Carei

O dramă umană s-a transformat într-o poveste de succes medical la Spitalul Municipal din Carei, într-o situație de gravitate majoră, titrează gazetanord-vest.ro. Viața unei tinere însărcinate, în vârstă de 31 de ani, din județul Arad, a fost salvată datorită intervenției rapide și competente a medicului specialist ATI, Daniel Florescu, împreună cu echipa și personalul unității medicale.

Potrivit jurnaliștilor de la gazetanord-vest.ro, în luna februarie 2024, tragedia a lovit familia tinerei în timp ce aceasta conducea pe șoselele înghețate ale județului Arad. Un accident grav a dus la leziuni complexe, impunând internarea în Secția ATI a Spitalului Județean Arad, iar ulterior transferul în Secția de Neurochirurgie. După externare, necesitatea internării în altă unitate medicală pentru recuperare a întâmpinat refuzuri de la multiple spitale, datorită gravității leziunilor și stării de sarcină a pacientei.

În această situație disperată, familia tinerei s-a adresat medicului specialist ATI, Daniel Florescu, angajat al Spitalului Municipal Carei, cu care atât pacienta, cât și familia acesteia se cunoșteau din Spania, unde medicul a lucrat o perioadă și unde a obținut și specializarea în ATI. Acesta nu a ezitat să ofere ajutorul necesar.

„Este primul caz de o asemenea complexitate cu care mă confrunt, dar i-am avut și îi am alături pe colegii mei medici, cu care ne-am unit eforturile. Și mă bucur că iată, și într-un spital mic, cum este cel din Carei, în care lucrez, se întâmplă minuni!”, a declarat medicul Florescu.

Daniel Florescu, în vârstă de 47 de ani, cu o vastă experiență medicală atât în țară, cât și în străinătate, a fost adus la Spitalul Municipal din Carei la solicitarea managerului Ciprian Dragoș, într-un demers menit să asigure unității medicale resursele umane specializate de care avea nevoie.


Sursa: gazetanord-vest.ro.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Mda… caz tipic de PCR (pile, cunostinte, relatii). Deci e refuzata de mai multe spitale unde nu a cunoscut pe nimeni si probabil a mers fara clasica “mica atentie” si pe urma e luata de cineva care o cunoaste… Ce e spectaculos in asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.