Ultima actualizare: azi, 13:17

Locale

Un sătmărean și-a dat tatăl pe mâna poliției. Bărbatul a condus beat și a avariat mașina fiului

Un sătmărean și-a dat tatăl pe mâna poliției. Bărbatul, aflat la volanul mașinii fiului său, s-a întors beat de la muncă, iar autoturismul a prezentat unele avarii. Când fiul l-a întrebat ce s-a întâmplat, bărbatul s-a urcat din nou la volan și a mers aproximativ 200 de metri în marșarier, după care a oprit. Atunci fiul său a sunat la poliție.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 18.08.2020, în jurul orei 19:45, organele de poliție, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizate prin apel de urgență 112 de către o persoană care a reclamat faptul că tatăl său a condus autoturismul marca Volkswagen avariat, aflându-se în stare de ebrietate. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că autoturismul marca era parcat pe avarii, iar pe stradă l-au identificat pe apelant și pe mama acestuia, iar ulterior a fost identificat și inculpatul.

Concret, bărbatul s-a întors de la muncă conducând autoturismul marca Volkswagen, proprietatea fiului său, aflat în mod vădit în stare de ebrietate, autoturismul prezentând unele avarii. Intrând într-o dispută cu fiul său cu privire la modalitatea de producere a avariilor, bărbatul s-a urcat din nou la volanul autoturismului pe care l-a condus în marşarier, iar fiul său a încercat să-l oprească. După ce a condus aproximativ 200 metri, autoturismul a fost oprit pe marginea drumului, iar în acel moment fiul a apelat serviciul de urgenţă 112.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu a condus autoturismul, însă, întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparat etilotest care a indicat o concentrașie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Individul a fost trimis în judecată, iar luna aceasta și-a aflat pedeapsa: un an de închisoare cu suspendare.

6 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Decât să omoare pe careva nevinovat e mai bine așa. Poate înțelege ceva de aici, dar nu e sigur. Pe mine mă nedumirește în schimb de ce a ținut procesul în cauză aproape 4 ani.

  2. Cu așa copil Răspunde

    Nu ți-e frică de tată.🤣😅..așa a crezut odrasla că îi dă o lecție tatălui..🤣👍..vroia probabil să îi mulțumească că la crescut..😱..o fi greșit omu..a băut un pahar și el..da de aici până la poliție și penale e drum lung ..a meritat să te aibă să te crească plod nerecunoscător. 🤦‍♂️

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Hoooo, stai măi! 0,75 nu e un pahar! E o colecție întreagă plină consumată. Hai pa. Dacă beat fiind te nenorocea în trafic sigur erai revoltat că de ce se tolerează. Bine a procedat copilul. Măcar el e mai responsabil decât tac-su.

    • H&R Răspunde

      Poate nu e tatăl biologic. Mai știi tu? 😉😁

  3. Vasile Răspunde

    In Romania, totul se rezolva cu puscarie. Tara de doua parale, needucata. In Olanda, spre exemplu, erau identificate motivele comportamentului antisocial, al adictiei fata de alcool, persoana tratata, orientata spre psiholog, reintegrata in societate, sprijinita. In Romanistan, totul se rezuma la puscarie.

    • altu fără bmw Răspunde

      Și de cum iese de la pușcărie este scăpată intenționat din mână și omul nu-și găsește nici o bază de trai drept concluzie recidivează. Nu toți, dar majoritatea. Așa cum la circulație nimeni nu este interesat să rezolve problema de fond a traficului, doar numărul și cuantumul amenzilor contează. Apoi ne mirăm că uite ce se întâmplă iar și iar. Până nu vor fi luați la rost și chemați să dea cu subsemnatul cei cu care au făcut școala de șoferi și cei care i-au examinat nu se va termina. Bine nu ei sunt de vină că șoferul e idiot cu diplomă dar dacă știu că există această posibilitate nu s-ar elibera așa ușor permisele. Acest caz cu bărbatul beat în alte țări se poate trata, la noi soluția e amenda penală. E de-a dreptul caraghios. De fapt judecătorul știe prea bine că nu avem nici capacitate și nici consilieri pentru așa ceva și atunci aplică soluția standard cel mai ușor de aplicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.