Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

Un sătmărean și-a obligat iubita să se prostitueze. O amenința că nu își va vedea copiii

Un sătmărean și-a obligat iubita să se prostitueze, îi cerea tot timpul bani și o amenința că nu își va vedea copiii. Bărbatul a trăit cu iubita sa în concubinaj timp de mai mulți ani, au doi copii împreună, iar la un moment dat a obligat-o să se prostitueze. Când femeia s-a despărțit de el, individul o amenința că dacă nu se împacă nu o va mai lăsa să își vadă copiii. Femeia a îndurat și a tăcut de frică, însă, în cele din urmă, totul a ieșit la iveală.

Potrivit informațiilor PortalSM, în perioada martie-noiembrie a anului 2022, sătmăreanul ,,a înlesnit practicarea prostituției de către concubina sa”, apelând la firme de taxi pentru a-i asigura acesteia deplasările la adresele clienților sau închiria apartamente și camere de hotel. Totodată, bărbatul ,,a înlesnit practicarea prostituției de către concubina sa” la un club, în perioada septembrie noiembrie 2022, iar sumele de bani obținute de aceasta ajungeau în contul inculpatului.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că a avut o relație de concubinaj de aproximativ 8 ani, dar au mai fost perioade în care au fost despărțiți. Cu privire la învinuirea care i se aduce, acesta a menționat faptul că nu este vinovat, respectiv nu a pus-o niciodată pe concubina sa să practice prostituția. A mai menționat faptul că, în cursul anului 2022, femeia a practicat prostituția într-un club, lucru pe care l-a aflat de la ea întrucât a mai discutat cu aceasta telefonic.

Suspectul a declarat faptul că aceasta îl suna pe telefon sau pe diferite rețele de comunicare, dar discuțiile îi priveau pe copii, nevoile acestora sau aceasta discuta efectiv cu copiii, alte discuții nu avea cu aceasta întrucât erau despărțiți și nu avea ce discuta. Acesta a relatat faptul că nu i-a cerut niciodată acesteia să trimită bani, aceasta îi trimitea de bunăvoie pentru copii. Era conștient că sumele de bani pe care i le trimitea erau câștigate de pe urma practicării prostituției de către aceasta.

A tăcut de frică

Femeia a recunoscut că se prostituează de mai mulți ani, dar a susținut că inculpatul nu a obligat-o să se prostitueze, precizând că îl cunoaște de aproximativ 7 ani și are împreună cu acesta doi copii. Aceasta a mai declarat că a început să practice prostituția în urmă cu aproximativ 4 ani, când l-a părăsit pe fostul concubin și a mers în Timișoara să se prostitueze, după care au urmat mai multe împăcări și despărțiri. A mai spus că i-a trimis în repetate rânduri sume de bani inculpatului, dar sumele de bani trimise nu erau pentru el, ci pentru cei doi copii, ori acesta îi trimitea mai departe mamei sale în Ungaria, care avea nevoie pentru a-și plăti spitalizarea.

Ea a mai menționat că numitul inculpatul nu i-a solicitat să îi trimită bani pentru el, ea precizând că i-a trimis bani pentru a plăti facturi la curent, pentru a cumpăra lemne. El ar fi aflat ulterior că ea practică prostituția și a ținut legătura cu el doar pentru a discuta cu cei doi copii, ei nu mai erau împreună, iar din luna august 2022 a început o relație cu un alt bărbat. Aceasta a mai precizat că nu a fost obligată să se prostitueze și că nu știa dacă banii pe care i-a trimis acestuia, i-a folosit și în scop personal.

Conversațiile telefonice l-au dat de gol

Din conversațiile telefonice dintre inculpat și fosta concubină, care din luna septembrie practica prostituția, a rezultat de multe ori faptul că aceasta îi reproșează că el i-a cerut să se prostitueze, că ea pentru el face asta, precum și faptul că lui îi trimite în mod regulat sume de bani obținute de pe urma practicării prostituției.

De asemenea, din datele obținute în urma exploatării mandatelor de supraveghere tehnică rezultă discuții telefonice între inculpat și fosta concubină, în care inculpatul îi cere acesteia bani, precum și alte discuții din care rezultă că acesta așteaptă ca femeia să îi trimită bani, precum și mesaje în care inculpatul o amenință și o șantajează pe aceasta că dacă nu se împacă cu el, nu îi va mai permite să vorbească, să țină legătura cu copiii lor. Totodată, în cadrul convorbirilor telefonice, femeia îi spune inculpatului: ,,M-ai trimis să mă prostituez! Acuma pentru asta dacă nu te rezolv cu 10 ani…”

Individul, fără antecedente penale, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare ,,pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată”.

5 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    De ce cred ca astia sunt “bronzati”? Si oricum a scapat lejer “suspendare” dic hei!

  2. Pepe Răspunde

    Un glont in cap ar fi fost mult mai corect din partea judecătorului!

  3. ilie Răspunde

    Pentru ca a realizat ca i topeste banii fara rost l a reclamat ca o exploateaza sexual ca sa scape de el> ea va continua sa practice meseria dar nu va mai imparti castigul cu nimeni!

  4. @ Răspunde

    Din ce spui reiese ca ii esti client. Bravo!

  5. Varu Răspunde

    Ce aveți cu cea mai veche meserie?Cu P….zda ei face ce vrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.