Ultima actualizare: ieri, 21:31

Locale

VIDEO. Proiect unic în Satu Mare: Școala Mamelor le oferă viitoarelor mame sprijin și educație

Școala Mamelor din municipiul Satu Mare este visul oricărei viitoare mame! Acest proiect unic în județ s-a născut din dedicarea și din dorința de a ajuta și a educa a moașei Paula Cosma, angajată, de ani mulți, la secția de Obstetrică din cadrul Spitalului Județean Satu Mare, loc pe care îl numește a doua ei casă.

La spital, se dedică în totalitate mamelor, iar în timpul liber, Paula Cosma a ales să se ocupe tot de viitoarele mame.

Ea a înțeles care este importanța mamelor în lume, alegând, astfel, să le ajute să își diminueze din anxietatea de dinainte de sarcină, dar și să le ajute să învețe teoretic și practic totul despre sarcină, naștere și nou-născut.

Cel mai important, însă, moașa Paula încearcă să le facă pe viitoarele mame să înțeleagă că puterea lor este de neimaginat, și că nașterea este un procesc natural, firesc și miraculos pe care ele pot să îl ducă la capăt, oricât de greu sau imposibil ar părea.

La Școala Mamelor, viitoarele mame, fac gimnastică împreună, leagă prietenii, învață despre naștere și îngrijirea nou-născutului. Acolo, sunt bineveniți și tații, care, la rândulor lor, învață cum să îi fie alături psihic și fizic viitoarei mame.

Moașa Paula Cosma a înțeles că mamele pot schimba lumea! Și face tot ce îi stă în putință pentru a le educa și pentru a le crește încrederea și stima de sine, iar astfel, cu pași mărunți, un proiect mic, condus cu încredere și pasiune, schimbă în fiecare an destinele mai multor femei și familii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.