Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

FOTO. Misiune specială. Câine căzut într-o fântână, salvat de pompierii sătmăreni

Nouă militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit astăzi, în jurul orei 14.30, pentru salvarea unui cățel căzut într-o fântâna adâncă de aproximativ 10 metri, din gospodăria unei case în localitatea Cărășeu.

Câinele ajuns în apa rece, deși epuizat, a reușit să supraviețuiască până la sosirea echipajelor profesioniste. Sosiți la fața locului, pompierii au reperat imediat animalul, iar unul dintre subofițeri a coborât în fântână, fiind apoi ridicat de către colegi împreună cu cățelul ghinionist, cu ajutorul cordițelor de salvare.

Patrupedul a fost eliberat apoi în siguranță și redat teafăr și fericit stăpânei.


Sursa: ISU Satu Mare

2 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    În asemenea cazuri ar trebui luate următoarele măsuri:
    1. Identificat stăpânul și de văzut dacă câinele este microchipat, vaccinat și deparazitat la zi. Nu mai vorbesc că trebuie văzut dacă este sterilizat că din ce se pare e ceva strassenrasse.
    2. De văzut cum mama mă-si era fântâna neacoperită în halul ăsta. Dar la țară în zona crepusculară nimic nu mă mai miră. Vezi cazul recent de la Odoreu. Adică ideea este că dacă tanti stăpâna are pretenții de servicii de 112 prompte atunci să facă bine și să evite astfel de situații. Bine??? Că pretenții avem cu toții dar să respectăm legea mai puțin.

  2. Sătmărean Răspunde

    A fi trecută nebunul din Odoreu prin zonă și de frică s-a aruncat singur câinele să nu-l arunce ca pe cel de ieri în Someș !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.