Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

VIDEO. Zilele Orașului Satu Mare 2024 vor avea loc în perioada 24-26 mai. Ce spune primarul Kereskenyi

Zilele orașului Satu Mare vor avea loc în perioada 24- 26 mai 2024, a anunțat primarul Kereskenyi Gabor în cadrul podcastului PortalSM 3.0 realizat de jurnalistul Gil Pietrar.

Și în acest an, Primăria municipiului Satu Mare a pregătit multe surprize care urmează să fie prezentate în curând.

“Așa cum este stabilit de mai multe decenii, Zilele Municipiului Satu Mare se desfășoară în ultimul weekend al lunii mai. Adică, în acest an va avea loc în perioada 24-26 mai.

Despre program încă nu vreau să vă spun nimic, să rămână surpriză, pentru că urmează, într-un viitor apropiat, să prezentăm toate formațiile care vor cânta pe scenele de zilele orașului.

Dar vreau să vă spun că ne pregătim cu un program de calitate, dar nu vom chema nu știu ce formații din străinătate, pentru că este an electoral și nu dorim să cheltuim și să spargem banul public pentru formații din State. Vor fi formații binecunoscute, autohtone din România, eventual din Ungaria, care sunt pe placul sătmărenilor”, a declarat edilul.

Evenimentul se va desfășura în Piața 25 Octombrie, iar centrul vechi va rămâne deschis, fără amplasarea de scene în acea zonă.

Podcastul integral poate fi urmărit în linkul următor:

 

5 comentarii

  1. Chelu Etnobotanicu Răspunde

    “Așa cum este stabilit de mai multe decenii, Zilele Municipiului Satu Mare se desfășoară în ultimul weekend al lunii mai.

    1 deceniu = 10 ani.

    de cate decenii mai exact se tin zilele orasului in ultimul sfarsit de saptamana din luna mai, chelule? te-ai cam stricat de cap de la atata palinca bauta pe stomacul gol dimineata pe racoare. iar incercati sa denaturati istoria astia viniturile de la mongolia. 14 mai pica in ultimul sfarsit de saptamana din luna mai? Prima editie s-a tinut in 1997, in mijlocul saptamanii, nu in “weekend”. Din ce an nu se mai tin in “14 mai” Cate decenii au trecut de atunci, de sunt atat de “multe”. Nu-ti mai ajunge palinca ai trecut si la legale ?

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Se fac pe puțin 15 ani când am ieșit ultima oară să văd ceva. A fost concertul celor de la Aphaville, asta țin minte sigur – adică în 2007. Aia a fost fain dar în rest execrabil, calitate de bâlci, mici nefăcuți, semicruzi și scumpi. Așa că de atunci și pentru că stau la casă mă aprovizionez din timp cu mici, bere cu o zi înainte și las să se răcorească frumos în beci și nu mai ies în balamucul ăsta. Pentru ce? Concertele astea oricum nu sunt domeniul meu. Din ce se pare Voltaj are abonament la noi. Să meargă cui îi plac astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.