Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Vitezomani puși la punct de polițiștii sătmăreni. Zeci de permise reținute într-o singură zi

Vitezomani puși la punct de polițiștii sătmăreni. Oamenii legii au aplicat peste 150 de sancțiuni și au reținut zeci de permise de conducere, într-o singură zi. 

Ce spune poliția:

,,Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, la data de 17 aprilie, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 150 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 61.000de lei. Totodată, au fost reținute 31 de permise de conducere, din care 27 pentru nerespectarea regimului legal de viteză”.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Pentru flashuri la peste 120 km/h pe podul de pe centură (unde limita de viteză este 70 km/h, pentru necunoscători) cât dați?
    Și pentru că nu am putut, (dar nici nu mi-am dat prea mult silința), cretinul s-a băgat în fața mea și a frânat brusc!
    Am filmarea pe cameră (dublă, față-spate), unde se vede inclusiv viteza flash-urile și numărul de înmatriculare al dobitocului!
    Încă stau pe gânduri dacă să o public pe Driverssm și pe YouTube pe canalul “Fapte în trafic” al lui Perțea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.