Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Florăria distrusă de BMW, în pericol de prăbușire! Omagiu adus femeii decedate

Clădirea de pe strada Ady Endre în care a funcționat florăria lovită cu putere, astăzi, de un BMW este în pericol de prăbușire. Autoritățile locale au curățat și împrejmuit zona cu benzi pentru a interzice accesul persoanelor, clădirea fiind în pericol de prăbușire.

Din imaginile realizate de reporterii PortalSM se poate vedea cum structura clădirii a fost serios afectată. Pe lângă peretele dărâmat în accident, fiind și crăpături însemnate și periculoase. Deocamdată, clădirea este sprijinită în câteva bârne pentru a nu se prăbuși. 

La fața locului, apropiații femeii decedate au dus flori și au aprins lumânări în memoria victimei.

Un accident mortal a avut loc astăzi pe strada Ady Endre din muncipiul Satu Mare. Un BMW a distrus în această dimineață florăria de lângă Spitalul Vechi. O femeie ce se afla pe stradă a fost prinsă între mașină și cărămizile din ziduri. Femeia a fost transportată de urgență la UPU Satu Mare, unde a decedat.

„Din primele verificări la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 30 ani, din localitatea Marghita, județul Bihor conducând un autoturism pe strada Ady Endre, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din Satu Mare, după care a virat dreapta și a intrat într-o florărie situată în zona stației de oprire a mijlocelor de transport în comun. În urma impactului, o femeie de 60 de ani, din Satu Mare, aflată în incinta florăriei a fost rănită şi transportată la spital, unde a decedat. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit IPJ Satu Mare. 

VIDEO

Imagini LIVE de la fața locului

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.