Ultima actualizare: ieri, 20:52

 

Locale

Alegeri murdare. Un fals Pataki Csaba a apărut azi noapte și a vrut să candideze

Alegeri murdare. Un fals Pataki Csaba a apărut azi noapte și a vrut să candideze la șefia Consiliului Județean Satu Mare. Bărbatul a vrut să creeze o diversiune: s-a prezentat la Biroul Electoral Județean și a vrut să își depună candidatura cu scopul de a rupe voturi de la realul Pataki Csaba la alegerile din 9 iunie.

Concret, azi noapte, în jurul orei 23.50, la Biroul Electoral Județean s-a prezentat un cetățean pe nume Pataki Csaba să își depună candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare. Bărbatul are domiciliul în localitatea Vallaj, Ungaria, este de profesie electrician și și-a depus cererea la BEJ. Numai că, azi dimineață, înainte ca cererea să fie analizată, omul s-a prezentat din nou și și-a retras candidatura.

Reacția UDMR Satu Mare nu a întârziat să apară. Nagy Szabolcs, coordonatorul de campanie a Uniunii, a declarat că falsul Pataki este ,,un cetățean constrâns, inventat de PNL Satu Mare”.

,,Marți, la ora 23.50, și-a depus candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare candidatul “independent” Pataki Csaba. Un cetățean constrâns, inventat de PNL Satu Mare și Adrian Cozma. Aceste diversiuni jalnice făcute în Săptămâna Patimilor, noaptea ca hoții, sunt specifice campaniei duse de “liberalii vopsiți auriu” din Satu Mare, după ce au inventat alianță cu o clonă a AUR. Miercuri, rațiunea a învins și “candidatul independent” și-a retras candidatura. Pe 9 iunie, vom taxa aceste mizerii la vot!”, a declarat Nagy Szabolcs.

12 comentarii

  1. Vizionaru Răspunde

    Bă vedeți ca este 1Mai nu 1 Aprilie…

  2. ... Răspunde

    Nu e PNL in spatele omului. E AUR si Victor Constantinovici

  3. ... Răspunde

    Clar e Victor!

  4. Eu Răspunde

    Curios ar fi sa aflam care dintre candidati au platit pentru acest individ? Cred ca numai disperatul de Adisor putea sa faca asta!

  5. Loop Răspunde

    Nu numai unul! Tot UDMR-ul e un partid fals în frunte cu sovinul bețivan!!!

  6. Nirik Răspunde

    @Loop gura ta adevar vorbeste!

    • nirik&loop Răspunde

      Ia mereti voi doi (care esti un schizofrenic bipolar) si trageti-vo la priza. Idiotilor

  7. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Cel care a inventat mizeria asta de acțiune, aceea persoană a făcut alegerile să fie murdare. E o aiureală totală și ce s-a făcut e în afara cadrului legal. Autoritățile ar trebui să ia măsuri și să-l strângă cu ușa pe acest fals candidat ca să se afle de unde a primit ce a primit ca să facă porcăria asta. Și dacă se află și este chestionat cel în cauză de poliție veți vedea că așa ceva nu se va mai repeta. Dar dacă nu se face nimic fiți siguri că vor fi alte cazuri pe viitor. Că omul din Vállaj sigur nu de capul lui a venit să-și depună așa-zisa candidatură. Asta ca să vă fie clar la toți! Deci trebuie săpat după capul răutăților. Dar asta numai în ideea că dacă se vrea. Că dacă nu atunci aplicăm vorba aia că las’ că-i bine și așa!? Apoi să nu vă mai mirați pe viitor că ce și câte se vor mai întâmpla prin campanie, bine????? Că acum cei vizați cu șmecheria asta străvezie a fost UDMR dar oricând poate fi alt partid vizat. Depinde doar de interese de moment.
    PS. Eu așa știu că dacă vrei să candidezi trebuie să ai domiciliul în circumscripția în cauză. Vállaj e în Ungaria și clar în județul Szabolcs-Szatmár-Bereg. Nici nu trebuia să fie lăsat să-și depună intenția de a candida. Că în logica asta data viitoare Cozma Adrian va candida pentru parlamentul din Ungaria. Sau ca președinte de CJ în județul vecin? Sau poate undeva în Spania? Înțelegeți ideea mea?

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Sa-l stranga cu usa…de ce. Sau Patko o devenit marca inregistrata, si doar grofu poate candida.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Înțeleg că după mine este normal ca un cetățean al altei țări cu domiciliul în altă țară și necunoscând județul doar pentru simplul fapt că îl cheamă la fel poate fi șef peste județ la noi. Eu cât am fost mic și prost a fost cum a fost dar de când sunt mare și prost nu mă mai joc?

  8. io Răspunde

    isi face campania cu monede din botswana?

  9. Ardudeanu Răspunde

    Daca-i adevarat Viktor!? Eu te scuip pe stradă .Sa-ti fie rusine Victor. Se intoarce tata-tu in mormant. N-am crezut ca esti așa de prost…
    O sa revin. Ca nu imi vine sa cred…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.