Ultima actualizare: azi, 20:23

Locale

Cărămida modulară – soluţia rapidă şi eficientă pentru construcţii elegante

Cărămida modulară reprezintă metoda cea mai rapidă, mai elegantă şi la costurile cele mai mici pentru realizarea anumitor construcţii. Fie că este vorba despre garduri, foişoare, garaje, grill-uri, pereţi exteriori pentru faţadele caselor, alegerea cărămidei modulare pare soluţia cea mai bună.

PFA Costan Radu din localitatea Odoreu produce şi vinde cărămidă modulară de dimensiunile 25/12.5/7 cm sau 25/25/7 cm pentru stâlpi, cu feţe netede sau model piatră cioplită (scapiţată) model de diferite culori.

Avantajele acestui tip de cărămită sunt multiple:

– este mai uşor de lucrat, timpul de execuţie este mai mic
– costurile cu meşterii scad
– nu mai este nevoie de costuri pentru finisaje, cărămizile trebuie doar montate

Trebuie precizat faptul că aceste cărămizi au certificat de calitate, după ce au trecut testele de specialitate, cum ar fi cicluri repetate de îngheţ/dezgheţ sau tetele de rezistenţă.

Cărămizile sunt realizate cu materiale de calitate, se foloseşte ciment R52,5 aditivat care rezistă foarte bine la îngheţ.
Cărămizile se pot lipi cu adeziv de gresie de exterior flexibil, silicon sau alte materiale de pe piaţă pentru lipit produse din beton. Practic se face economie la materiale de construcție.

Acestea se realizează prin hiperpresare, la o forţă de 80 de tone pe 2 bucăţi cărămidă.
Timpul de realizare a cărămizilor este de doar câteva zile, nu mai trebuie să aşteptaţi săptămâni întregi până când vă puteţi apuca de lucrare.

Contact:

PFA Costan Radu, strada Griviței nr. 40,

Odoreu (lângă Gară)

Număr de telefon: 0757982229